Οχι σεξ, μόνο φίλοι

SHOWBIZ
Η 26χρονη καλλονή, πρώην Μις Ιταλία, Φραντσέσκα Κιλέμι ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τη συνέδεσε με τον Μουτασίμ Καντάφι ήταν η αμοιβαία εκτίμηση.

Οχι σεξ, μόνο φίλοι

«Μόνο φίλοι» ήταν με τον γιο του Μουαμάρ Καντάφι η Φραντσέσκα Κιλέμι. Η 26χρονη καλλονή, πρώην Μις Ιταλία, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της ότι το μόνο που τη συνέδεσε με τον Μουτασίμ Καντάφι ήταν η αμοιβαία εκτίμηση. Οσον αφορά τη Λιβύη, τη θεωρεί πανέμορφη χώρα.

Το 2006 οι κοινές εμφανίσεις της με τον τέταρτο γιο του Λιβύου συνταγματάρχη είχαν προκαλέσει σχόλια σχετικά με το είδος της σχέσης τους. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό «Oggi», η Ιταλίδα σταρ λέει ότι τον γνώρισε σε εκδήλωση του ιδρύματος που διατηρούσε η οικογένειά του.

Στη συνέχεια άρχισαν να κάνουν απλώς παρέα. Αλλωστε, όπως λέει, εκείνο το βράδυ έκανε και άλλους φίλους. Απέναντί της ο Μουτασίμ ήταν πάντα κύριος, τη σεβόταν. Της έκανε βέβαια μεγάλη εντύπωση ο τρόπος ζωής του, αφού τριγυρνούσε συνεχώς με σωματοφύλακες και δεν μπορούσε να απολαύσει μια προσωπική στιγμή.

Λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους πήγε στον γάμο της αδερφής του, Αΐσα. Ο γάμος της κόρης του Μουαμάρ Καντάφι αποτέλεσε αφορμή για να γνωρίσει η όμορφη Φραντσέσκα από κοντά τη Λιβύη. Της έκανε εντύπωση η τελετή του γάμου, καθώς οι γιορτές διήρκεσαν τρεις μέρες. Κατά τη διάρκειά τους οι γυναίκες μιλούσαν μόνο με γυναίκες και οι άντρες μόνο με άντρες, θυμάται.

Σήμερα έχει αφήσει πίσω της τα ταξίδια στην Ανατολή και στοχεύει μόνο στην καριέρα της ως ηθοποιός και μοντέλο. Εδώ και έναν χρόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της Φραντσέσκο Σιάνα. Το μόνο που θέλει, λέει, για το μέλλον της είναι να συνδυάσει μια αξιοπρεπή καριέρα με μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια.


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Η 26χρονη καλλονή, πρώην Μις Ιταλία, Φραντσέσκα Κιλέμι ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τη συνέδεσε με τον Μουτασίμ Καντάφι ήταν η αμοιβαία εκτίμηση.