Ολίβια χωρίς αναστολές

SHOWBIZ
Η Ολίβια Γουάιλντ συμμετέχει ξανά σε καυτές σκηνές στις δύο νέες ταινίες της.

Ολίβια χωρίς αναστολές

Λατρεύει το γυμνό και δεν το κρύβει. Η Ολίβια Γουάιλντ δεν έχει πρόβλημα να βγάλει όλα της τα ρούχα. Είναι άλλωστε της φιλοσοφίας ότι ένας ηθοποιός πρέπει να τα δίνει όλα για τον ρόλο του. Εχει όμως κι έναν άσο στο μανίκι της. Γνωρίζει καλά ότι διαθέτει κορμί που δεν θα την προδώσει.

Η Ολίβια Γουάιλντ δεν θεωρεί ταμπού το γυμνό και αυτό το αποδεικνύει στις τελευταίες δύο ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί και θα προβληθούν στους κινηματόγραφους μέσα στο καλοκαίρι. Στις «Cowboys & Aliens» και «The Change-Up» έχει δύο καυτές σκηνές.

Οπως μάλιστα αποκάλυψε, την ώρα των γυρισμάτων ήταν αφοσιωμένη στον ρόλο της, ώστε να βγει καλά η σκηνή κι όχι η ίδια στην κάμερα.

«Δεν ήξερα τι συνέβαινε, ούτε σε ποιο μέρος του σώματός μου εστίαζε η κάμερα. Ετσι, όταν κάποιος που είδε πριν από εμένα την ταινία «The Change-Up» με ρώτησε αν ήξερα ότι τα οπίσθιά μου ήταν σε πρώτο πλάνο στην ερωτική σκηνή, εγώ του απάντησα “τι;”, επειδή όντως δεν είχα ιδέα. Πιστεύω ότι όταν ένας ηθοποιός υπογράφει για να πάρει μέρος σε μiα ταινία θα πρέπει να δώσει το 100% του και να υπακούει στις οδηγίες του σκηνοθέτη» δηλώνει η 27χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της αμφιφυλόφιλης γιατρού στην τηλεοπτική σειρά «Dr House».

H Γουάιλντ έχει πλέον αρκετές γυμνές σκηνές στο ενεργητικό της και δεν ντρέπεται καθόλου. «Δεν αισθάνομαι ανασφαλής, ούτε έχω αναστολές. Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου» λέει χαρακτηριστικά η Νεοϋορκέζα ηθοποιός, η οποία πριν μπει στη σοουμπίζ πρόλαβε να σπουδάσει νομικά.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Ολίβια Γουάιλντ συμμετέχει ξανά σε καυτές σκηνές στις δύο νέες ταινίες της.