Πόλεμος στους Τζάκσον

SHOWBIZ

Πόλεμος στους Τζάκσον

Οι μεν ανακοίνωσαν την τέλεση φιλανθρωπικής συναυλίας στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον και οι δε ξεσπάθωσαν εναντίον τους για... τεχνικούς λόγους. Ετσι, άρχισε πάλι ο καβγάς στην οικογένεια Τζάκσον.

Η συναυλία «Μάικλ για πάντα», που προγραμματίζεται για τις 8 Οκτωβρίου στο Millennium Stadium, στο Κάρντιφ της Ουαλίας, οδήγησε σε διαφωνία και δίχασε τους Τζάκσον, επειδή η επιλογή της ημερομηνίας θεωρήθηκε λανθασμένη. Ο λόγος είναι ότι εκείνο το διάστημα μόλις θα έχει ξεκινήσει η δίκη του προσωπικού γιατρού του «βασιλιά της ποπ», Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος σε προηγούμενη δίκη απαλλάχτηκε της κατηγορίας για φόνο εκ προμελέτης.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου ανακοινώθηκε η ημερομηνία και ο τόπος της συναυλίας, το παρών έδωσαν η μητέρα του Τζάκσον, Κάθριν, οι αδελφοί του Μάρλον και Τίτο και οι αδελφές του Τζάκι και Λατόγια.

Απόντες ήταν ο Ζερμέν και ο Ράντι, όπως και ο πατριάρχης της οικογένειας, Τζο. Σε ανακοίνωσή τους ανάφεραν ότι θεωρούν την ημερομηνία της συναυλίας ακατάλληλη και άκαιρη. «Ενώ με όλη την καρδιά μας συναινούμε στην ιδέα να δοθεί φόρος τιμής στον αδελφό μας, βρίσκουμε ότι είναι αδύνατη η στήριξη μιας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στη διάρκεια μιας εγκληματικής δίκης σχετική με το χαμό του».

Η συναυλία, που προωθείται από την εταιρεία Global Live, θα μεταδοθεί σε τριάντα χώρες, σε 2D και 3D. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα -ανάμεσά τους κι εκείνο για το AIDS- ενώ εκτός από τα αδέλφια Τζάκσον θα εμφανιστούν και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Λατόγια Τζάκσον, η μητέρα της και τα τρία αδέλφια του αξέχαστου σταρ, Μάρλον, Τζάκι και Τίτο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.