Δύο κουκλάρες στο παραμύθι της Χιονάτης

SHOWBIZ
Η Σαρλίζ Θέρον στον ρόλο της κακιάς μάγισσας.

Δύο κουκλάρες στο παραμύθι της Χιονάτης

Καλλονές δύο διαφορετικών γενεών, η Σαρλίζ Θέρον και η Κρίστεν Στούαρτ ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία «Snow White and the Huntsman», της οποίας κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες.

Στην προώθησή της, που έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου Comic Con, η 21χρονη Κρίστεν και η 35χρονη Σαρλίζ, με διάθεση για χιούμορ, αντάλλαξαν κάποιες «μπηχτές». Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε τη Στούαρτ καλά, αλλά πρόσθεσε πως είχε το προαίσθημα ότι η πρωταγωνίστρια του «Twilight» θα την έκανε να ιδρώσει για να βγάλει τα λεφτά της! «Είμαι έτοιμη γι’ αυτό σκ…α! Πάμε!» πρόσθεσε η Θερόν, θέλοντας να δείξει ότι έχει μπει στο πετσί του ρόλου της.

Στις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας που έδωσε η Universal Pictures στη δημοσιότητα η Στούαρτ εμφανίζεται ως μια… αξιόμαχη Χιονάτη, αφού είναι ντυμένη με πανοπλία και κραδαίνει ένα σπαθί, ενώ η Θέρον ως κακιά μητριά, με ύφος κακό -πιο κακό δεν γίνεται- δείχνει ότι είναι έτοιμη για όλα.

Η Κρίστεν Στούαρτ σε συνέντευξή της παραδέχθηκε ότι το να κάνει την παραδοσιακή Χιονάτη δεν θα ήταν κάτι που θα ήθελε. Αυτό που την έλκυσε είναι ότι η Χιονάτη αυτής της ταινίας είναι πιο «αιχμηρή». «Εχω σπαθί και όλα τα σχετικά!» είπε με ενθουσιασμό.

Οσοι θέλουν πάντως να απολαύσουν τις δύο πρωταγωνίστριες σε αυτούς τους ρόλους θα πρέπει να κάνουν υπομονή, αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο την ερχόμενη εβδομάδα και η ταινία δεν αναμένεται να προβληθεί πριν από το επόμενο καλοκαίρι.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σαρλίζ Θέρον στον ρόλο της κακιάς μάγισσας.