Το μεγαλύτερο γλέντι!

TV GOSSIP

Το μεγαλύτερο γλέντι!

Για πρώτη φορά η Σεμίνα Διγενή βρέθηκε εκτός πλατό. Γιατί; Μα, για να γιορτάσει τα πέντε χρόνια του «Κοίτα τι έκανες». Και έστησε ένα γλέντι τρικούβερτο! Η δημοσιογράφος και οικοδέσποινα της πετυχημένης εκπομπής διάλεξε ένα κτήμα εκτός Αθηνών και εκεί το κέφι, όπως ήταν επόμενο, «χτύπησε κόκκινο».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγούδησε στην ξεχωριστή αυτή βραδιά -την αποψινή, δηλαδή, για εμάς τους τηλεθεατές-, ενώ κοντά του ήταν οι παρουσιαστές του «Κοίτα τι έγινε», μεταξύ αυτών ο Σπύρος Φωκάς, ο Στέφανος Τζουμάκας, η Βίλμα Τσακίρη και ο Μίμης Ανδρουλάκης. Εννοείται πως πίσω από τις κάμερες ήταν (πάλι) η Σεμίνα Διγενή.

Η βραδιά ξεχείλισε από συγκίνηση. Γιατί; Στο «γυαλί» θα δούμε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 2002, οπότε σήκωσε για πρώτη φορά αυλαία η εκπομπή μέσω της κρατικής τηλεόρασης έως τώρα... Πάνω από εκατόν πενήντα ονόματα παρέλασαν από την εκπομπή, δίνοντας το δικό τους στίγμα.

Ανάμεσά τους, ο Κάρολος Παπούλιας, η Νάνα Μούσχουρη, ο Σάκης Ρουβάς, η Βίκυ Μοσχολιού, η Δανάη Στρατηγοπούλου, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Κώστας Βουτσάς, η Αγγελική Νικολούλη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Χάρις Αλεξίου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Φυσικά, όπως γίνεται σε κάθε γλέντι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι (πολυθερμιδικοί) μεζέδες. Σουβλιστά αρνιά έδωσαν το γαστριμαργικό «παρών», ενώ η Σεμίνα ήταν πιο ευδιάθετη από ποτέ. Δεν σταματούσε να χορεύει και να απαντάει στις... σπόντες των καλεσμένων της, που είχαν βαλθεί να μάθουν τι ακριβώς σχεδιάζει για την επόμενη σεζόν. Εκείνη, λοιπόν, τι έκανε; Χαμογελούσε, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτε για τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, ευχήθηκε όμως σε όλους (και τους τηλεθεατές βέβαια) καλό καλοκαίρι.

Μάλιστα, θα τη δούμε να λέει στους τηλεθεατές «ευχαριστώ» για τη στήριξη που της πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια. Αλλωστε, πέντε χρόνια είναι αυτά! A priori, ήταν δεδομένο πως αυτό το γλέντι θα ήταν μο-να-δι-κό, όπως και κάθε εκπομπή της εξάλλου!