Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Χάθηκε ο Νικολάι που τα ήξερε όλα

Νεκρός (;) στη Βουλγαρία ο φίλος του πατέρα Χάνιμπαλ, που διανυκτέρευσε στο υπόγειο διαμέρισμα της φρίκης ■ Απρόσμενη εξέλιξη στην κτηνωδία της Μιχαήλ Βόδα

Φόβους ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή ο μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση της δολοφονίας της τετράχρονης Αννυ, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη πριν από τέσσερις μήνες, εκφράζει ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της άτυχης μικρούλας!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Οι πληροφορίες για την τύχη του Νικολάι ή Νίκι είναι συγκεχυμένες και η έντονη φημολογία που τις ακολουθεί έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στο «στρατόπεδο» υπεράσπισης της Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα και φόβους ότι ίσως ο άνδρας αυτός να μην είναι πλέον στη ζωή.

«Ο αδερφός της πελάτισσάς μου την ενημέρωσε ότι ο Νικολάι πέθανε. Από άλλη πηγή έφτασε στ’ αυτιά μας ότι ενδεχομένως να είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο. 4rq34w5twqert 3Το βέβαιο είναι ότι χάνουμε χρόνο, καθώς οι εισαγγελικές Αρχές της Βουλγαρίας καθυστερούν και δεν αποκλείεται ο χρόνος αυτός να χρησιμοποιείται από μέρους του Νικολάι προκειμένου να μεθοδεύσει την εξαφάνισή του…» λέει ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου.

Καθώς ξετυλιγόταν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του ανήλικου κοριτσιού, ο κολλητός φίλος του πατέρα της, Νικολάι, φαινόταν ότι είναι ουσιαστικός μάρτυρας για όσα διαδραματίστηκαν στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα. Η αρχική κατάθεσή του έγινε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, παρουσία των βουλγαρικών Αρχών.

Κλήθηκε να καταθέσει

Παρότι αρχικά είχε δηλώσει ότι ο πατέρας της μικρής Αννυ είχε σκοτώσει και τεμαχίσει το άτυχο παιδί, στη συνέχεια το πήρε πίσω. Στις αρχές Ιουνίου κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου στην Ελλάδα, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Στη συνέχεια του ζητήθηκε να απαντήσει σε γραπτές ερωτήσεις, όμως έως τώρα δεν έχει στείλει απαντήσεις. Μάλιστα, όσο περνούσαν οι μέρες, ο Νικολάι αρνιόταν να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έως ότου τα ίχνη του χάθηκαν.

«Για εμάς θα έπρεπε να του είχε ασκηθεί κατευθείαν ποινική δίωξη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Τα στοιχεία υπάρχουν. Δεν τέθηκε ποτέ στη διάθεση των ελληνικών Αρχών. Προφανώς δεν αποδίδει αυτή η τακτική» αναφέρει στην «Espresso» ο κ. Γεωργίου.

Ανακριτική διαδικασία

Ο γνωστός ποινικολόγος τονίζει ότι θα επισκεφτεί ξανά το γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να θέσει και πάλι ζήτημα για τον εντοπισμό του Νικολάι και τη σημαντικότητα της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασής του με την 4rq34w5twqert 4πελάτισσά του. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εισαγγελίας, ο Νικολάι είναι ενήμερος για την ανακριτική διαδικασία, ωστόσο δεν έχει ανταποκριθεί. Αυτό επιβεβαιώνει και ο Παναγιώτης Χρυσικάκης, συνήγορος υπεράσπισης του Στάνισλαβ (Σάββα) Μπακαρτζίεφ, πατέρας της μικρής Αννυ, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές της Κέρκυρας.

«Βάσει της επίσημης ενημέρωσης που έχουμε, ο Νικολάι έχει εντοπιστεί, έχει παραλάβει κλήση από τις εισαγγελικές Αρχές της Βουλγαρίας να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο που του εστάλη, ωστόσο δεν το έχει πράξει μέχρι στιγμής» αναφέρει στην «Espresso» ο κ. Χρυσικάκης.

Γεγονός είναι πάντως ότι ενδεχόμενη νέα εξέταση του Νικολάι ίσως φέρει στο φως νέα στοιχεία που αφορούν το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στις 4 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας, με θύμα μια αθώα παιδική ψυχή.

«Ο Γερμανός ενισχύει με εμβάσματα την Ντιμιτρίνα»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση ακόμη ενός προσώπου με καθοριστικό ρόλο στην τροπή των γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατο της Αννυ. Πρόκειται για τον Γερμανό επιχειρηματία, φίλο της μητέρας της τετράχρονης, με τον οποίο εκείνη ισχυρίζεται ότι είχε στενή σχέση και μάλιστα της είχε 4rq34w5twqert 1ζητήσει να πάει μαζί με το παιδί να μείνει μόνιμα στο Βερολίνο. Μάλιστα, στο διάστημα που εκείνη παραμένει προφυλακισμένη, τη στηρίζει ηθικά και οικονομικά. «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Γερμανός φίλος της Ντιμιτρίνα την ενισχύει με οικονομικά εμβάσματα και έχουν συνεχή επικοινωνία» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου.

Ο σύντροφος της μητέρας της τετράχρονης λέγεται Γκέοργκ Στίλερ, είναι 55 ετών, με σοβαρά κινητικά προβλήματα που τον έχουν καθηλώσει σε αναπηρικό καρότσι. Διαθέτει μπουτίκ χρυσών και αργυρών κοσμημάτων σε έναν από τους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους του Βερολίνου, την οδό Νόιε Σονχάουζερ στην περιοχή Μίτε, δίπλα σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ωστόσο, παρότι έχουν περάσει τέσσερις μήνες, ακόμη δεν έχει κληθεί για να καταθέσει!

«Μέσα στο καλοκαίρι οι γερμανικές Αρχές ζήτησαν αυτεπαγγέλτως συμπληρωματικά στοιχεία και διευκρινίσεις για τις ερωτήσεις που είχαν υποβάλει οι ελληνικές Αρχές, με αποτέλεσμα να μην έχει προχωρήσει ακόμη η διαδικασία. Είναι πολύ καίρια για εμάς αυτή η κατάθεση, καθώς σε αυτήν θα βασιστούμε προκειμένου να καταθέσουμε αίτημα αποφυλάκισης της Ντιμιτρίνα. Τα λεγόμενά του θα επιβεβαιώσουν το ειλικρινές ενδιαφέρον του και θα ξεκαθαριστεί ότι είχε συμφωνήσει με τη νεαρή γυναίκα να μείνει μαζί του και με την κόρη της, για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο πλευρό του» λέει ο κ. Γεωργίου.

 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...