«ΟΛΑ 7even Summer Edition»

TV GOSSIP

«ΟΛΑ 7even Summer Edition»

Το καλοκαίρι έφτασε. Αλλη μια τηλεοπτική σεζόν τελειώνει. Αμ, δε! Αν νομίζετε ότι θα απαλλαγείτε έτσι εύκολα από τον Θέμο Αναστασιάδη, απατάσθε οικτρά! Το... διαβολάκι της ελληνικής τηλεόρασης θα συνεχίσει να αναστατώνει τα βράδια σας και με τον καύσωνα, και μάλιστα σε καθημερινή βάση, μέσα από το φρέσκο και άκρως καλοκαιρινό «ΟΛΑ 7even Summer Edition». Οι ταγμένοι οπαδοί του Θέμου από χθες και για όλο το καλοκαίρι θα τον απολαμβάνουν (έως και την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή έχει break ο Θέμος και το τιμ του) δώδεκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα.

Αν λοιπόν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα... νομίζετε! Ο Θέμος έχει πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι του: αποσπάσματα από συνεντεύξεις που δεν είδαμε ποτέ (χμμμ, τι μας κρύβεις, φίλτατε;), ατάκες που... λογοκρίθηκαν, πρόσωπα ιδανικά για να δροσίσουν τις βραδιές του καύσωνα και βίντεο με απόλυτα καλοκαιρινή, ανάλαφρη και, όπως πάντα, παλαβή διάθεση. Τι άλλο θέλετε;

Ολοι οι σταρ της showbiz και της δημόσιας ζωής που το έφερε η μοίρα να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με τον Θέμο Αναστασιάδη αποκαλύπτονται στην εκπομπή «Summer Edition», που, όπως είναι ευνόητο, θα είναι... κάμπριο - όπως κι αν εννοείτε την προηγούμενη λέξη, είστε μέσα!