Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Γεωργούλης από άλλη εποχή

Φορώντας τραγιάσκα, παντελόνι με ρίγα και τιράντες και ποζάροντας δίπλα σε ένα αυτοκίνητο-αντίκα, ο Αλέξης Γεωργούλης μάς συστήνει τον Σπύρο Χαϊκόπουλο, τον οδηγό ταξί που ανέλαβε να μάθει την Κέρκυρα στη νεοφερμένη από τη Βρετανία οικογένεια Ντάρελ.

Φορώντας τραγιάσκα, παντελόνι με ρίγα και τιράντες και ποζάροντας δίπλα σε ένα αυτοκίνητο-αντίκα, ο Αλέξης Γεωργούλης μάς συστήνει τον Σπύρο Χαϊκόπουλο, τον οδηγό ταξί που ανέλαβε να μάθει την Κέρκυρα στη νεοφερμένη από τη Βρετανία οικογένεια Ντάρελ.

t3q4rt3w4rtΠρόκειται για τον ήρωα (βασισμένο σε πραγματικό πρόσωπο) που θα ενσαρκώσει ο Ελληνας ηθοποιός στη νέα σειρά του βρετανικού καναλιού ITV με τίτλο «The Durrells», η οποία γυρίζεται αυτές τις μέρες στο νησί των Φαιάκων.

Ο Γεωργούλης, που εδώ και χρόνια φλερτάρει με τη διεθνή καριέρα, ανάρτησε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δίνοντας μια ρετρό νότα και «αέρα» από μια άλλη εποχή, πιο αγνή, απλή και ξέγνοιαστη.

Το σίριαλ βασίζεται στην αυτοβιογραφική τριλογία «Η οικογένειά μου και άλλα ζώα» του Τζέραλντ Ντάρελ, στην οποία περιγράφει τη ζωή που έζησε εκείνος, η μητέρα του και τα αδέρφια του στην Κέρκυρα από το 1935 ως το 1939. Ο Αλέξης βάσει σεναρίου θα έλθει κοντά με τη Λουίζα, τη μαμά του μικρού Τζέραλντ, η οποία όταν έμεινε χήρα πήρε τα παιδιά της και μετακόμισε στην Κέρκυρα, όπου ζούσε ήδη ο μεγάλος της γιος -και μετέπειτα συγγραφέας- Λόρενς. Τη Λουίζα θα ενσαρκώσει η Κίλεϊ Χάουες, ενώ η θρυλική Γαλλίδα ηθοποιός Λέσλι Καρόν θα υποδυθεί την κοντέσα Μαυροδάκη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης όμως δεν είναι ο μόνος Ελληνας ηθοποιός που συμμετέχει στην παραγωγή. Ο Γιώργος Καραμίχος έχει αναλάβει τον ρόλο του Θεόδωρου Στεφανίδη, του γιατρού, ποιητή και φιλόσοφου που έφερε σε επαφή τον μικρό Τζέραλντ με τη φύση, αλλά κυρίως με τα ζώα, με τα οποία ασχολήθηκε αργότερα ως ακτιβιστής, με έντονη δράση για τη διάσωσή τους.

Στα πάτρια εδάφη

Επίσης, πρωταγωνιστεί και ο κερκυραϊκής καταγωγής Κρίστοφερ Σιούρεφ («300: Rise of An Empire», «Skyfall»), που ενσαρκώνει τον κατάδικο Κωστή. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο χολιγουντιανός ηθοποιός «επιστρέφει στα πάτρια εδάφη».

Τα μέρη όπου γίνονται τα γυρίσματα έχουν «κλειδώσει» εδώ και δύο μήνες. Το χωριό του Μπούα στα Δανίλια, το παλιό αρχοντικό Γερακάρη στο Κοντόκαλι, οι Βαρυπατάδες, ο Χαλικούνας, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και το Μον Ρεπό είναι εκείνα τα σημεία που επιλέχτηκαν για τα τρία πρώτα επεισόδια, που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου. Από τότε και μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα γυριστούν τα άλλα τρία επεισόδια (συνολικά έξι δηλαδή).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...