Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ησαΐας δίπλα στη θάλασσα

«Εβρεξε» ρύζι στη ρομαντική τελετή για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά που χόρεψαν τον Ησαΐα στην Παλαιά Φώκαια

«Με λένε Πόπη, σαν τη γιαγιά μου την Καλλιόπη, και όσο και αν ντρέπομαι γι’ αυτό, μια μέρα θα σε παντρευτώ» τραγουδούσε το 1997 η πιτσιρίκα Αντιγόνη Ψυχράμη, σε στίχους Μιχάλη Γκανά και μουσική Γκόραν Μπρέγκοβιτς. Πράγματι, 18 χρόνια μετά, το όμορφο κορίτσι που το έμαθε το πανελλήνιο με «δυο παπούτσια πάνινα», φόρεσε τις νυφικές γόβες και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Δημήτρη Μακαλιά.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το σκηνικό θύμιζε Κυκλάδες και ο γάμος τους παραμύθι. Προχθές αργά το απόγευμα το τρίχρονο love story των δύο καλλιτεχνών επισφραγίστηκε με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Το μυστήριο τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας, στην Παλαιά Φωκαία, όπου η Αντιγόνη έφτασε με ένα κατακόκκινο κάμπριο Mini Cooper. Το νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Konstantinos Μelis by Laskos, της ταίριαζε υπέροχα. Το ίδιο και το χτένισμα που επέλεξε να κάνει, έχοντας τα μαλλιά της ψηλά, σε μια χοντρή πλεξίδα, την οποία είχε στολίσει με λουλούδια. Πολύ όμορφος και ο γαμπρός, φορούσε ένα μπλε κοστούμι που έδενε αρμονικά με το νησιώτικο concept του γάμου.

r3q4w45te5t 10
r3q4w45te5t 9Νεόνυμφοι

Κουμπάροι στη γαμήλια ένωση του ζευγαριού ήταν τρεις, όλοι τους ηθοποιοί: ο Κωνσταντίνος Καϊκής, ο Λάμπρος Φισφής και η τηλεοπτική «Βίβιαν» της σειράς «Κάτω Παρτάλι» Νάντια Κοντογεώργη, η οποία εμφανίστηκε υπέρλαμπρη, φορώντας μια κατακόκκινη μάξι τουαλέτα. Στον γάμο παρευρέθησαν, εκτός φυσικά από τις οικογένειες των νεονύμφων, φίλοι και συνάδελφοί τους από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Μεταξύ αυτών ήταν η διαχρονικά κομψή Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα, ο Κώστας Μαρτάκης συνοδευόμενος από την καλή του φίλη Λία Παπαδοπούλου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Θοδωρής Αθερίδης με τη Σμαράγδα Καρύδη, η Ολγα Λαφαζάνη και η Βίκυ Σταυροπούλου με γοητευτικό (και πανύψηλο!) συνοδό που τράβηξε τα βλέμματα και μπέρδεψε κάποιους, καθώς νόμιζαν ότι επρόκειτο για τον ηθοποιό r3q4w45te5t 7Λεωνίδα Κακούρη, με τον οποίο φημολογούνταν ότι είχε σχέση η πρωταγωνίστρια στο «Κάτω Παρτάλι». Δεν ήταν όμως… Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε παραλιακό χώρο δεξιώσεων στη Γλυφάδα, με τους καλεσμένους να χειροκροτούν θερμά τον γαμήλιο χορό του ζεύγους και να γεύονται τούρτα φτιαγμένη από τα χεράκια της ηθοποιού (και ζαχαροπλάστριας) Αντας Λιβιτσάνου.

Νέο ειδύλλιο (;) για την Κατερίνα Γερονικολού

Ντυμένοι και οι δυο στους τόνους του μπλε έφτασαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας η Κατερίνα Γερονικολού και ο συνοδός της Λευτέρης Ζαμπετάκης. Οι δύο ηθοποιοί, που δεν έχουν μιλήσει για τη φύση της σχέσης τους, η οποία κρατάει εδώ και αρκετούς μήνες, εμφανίστηκαν μαζί, αφού δεν έχουν -προφανώς- πρόβλημα να τους απαθανατίσουν στο ίδιο καρέ. Ο Λευτέρης είναι συνάδελφος της Κατερίνας και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε δουλειές που γίνονται στην Κύπρο, ενώ πριν από περίπου δύο χρόνια συμμετείχε στο σόου επωνύμων της κυπριακής τηλεόρασης «DanSing For You 3». Εκεί μάλιστα είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Νίκο Μουρατίδη, που έμεινε στην τηλεοπτική… ιστορία της εκπομπής. Εχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Νιου Τζέρσεϊ, ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει στο Εθνικό Θέατρο, ενώ επέστρεψε στις ΗΠΑ για να συνεχίσει τις σπουδές του. Οταν του πρότειναν τον ρόλο ενός Κρητικού στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 εκείνος είχε κλείσει ήδη στο σίριαλ «Πέτρινο ποτάμι» στην Κύπρο. Δηλώνει κτητικός στις σχέσεις του, στις οποίες ψάχνει συναισθηματική ασφάλεια, ωστόσο έχει αποκαλύψει ότι στο παρελθόν υπήρξε άπιστος.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

 


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...