Η Ναταλία με καινούριο έρωτα!

SHOWBIZ
Η Ναταλία Βοντιάνοβα σε πρόσφατη φωτογράφησή της για λογαριασμό γνωστού οίκου μόδας.

Η Ναταλία με καινούριο έρωτα!

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί του διαζυγίου της, η Ναταλία Βοντιάνοβα δεν δίστασε να εμφανίσει τον νέο και πλούσιο αγαπημένο της. Ο λόγος για τον γιο του ιδιοκτήτη του οίκου ειδών πολυτελείας LVMH Αντουάν Αρνό.
    
Η Ρωσίδα καλλονή είχε μιλήσει για τη νέα σχέση της από τον περασμένο Ιούνιο στην εφημερίδα «Evening Standard». Αν και τότε κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του νέου της συντρόφου, είχε ομολογήσει ότι ήταν «σαφέστατα ερωτευμένη»!

Καθώς όμως κοντεύει να τελειώσει το καλοκαίρι, φαίνεται ότι το 29χρονο μοντέλο βεβαιώθηκε για την επιλογή του και αποφάσισε ότι δεν έχει πλέον κανέναν άλλο λόγο να κρύβει την ταυτότητα του αγαπημένου της.

Σύμφωνα με άτομα από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, οι δυο τους γνωρίστηκαν εν ώρα εργασίας, καθώς η Βοντιάνοβα εργάζεται στενά με τον οίκο LVMH για την προώθηση των προϊόντων Louis Vuitton. Ο 34χρονος Αντουάν Αρνό, που έχει τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας στον οίκο, εμφανίζεται ενθουσιασμένος με τη νέα αγαπημένη του, η οποία αντικατέστησε στην καρδιά του τη Γαλλίδα ηθοποιό Ελέν ντε Φουζερόλ. Και η Βοντιάνοβα όμως ξαναβρήκε το χαμόγελό της στο πλευρό του μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον μεγαλομεσίτη Τζάστιν Πόρτμαν.

Προ καιρού η Ρωσίδα καλλονή είχε χαρακτηρίσει «πολύ θλιβερό» τον χωρισμό τους και είχε προσθέσει: «Τα παιδιά μας γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Τώρα βρισκόμαστε σε πολύ εύθραυστη κατάσταση, καθώς προσπαθούμε να επιλύσουμε τα πράγματα με φιλικό τρόπο». Τα παιδιά της πάντως έδειξαν να απολαμβάνουν την παρέα του Αρνό στις πρόσφατες διακοπές του ζευγαριού στην Ιμπιζα, όπου ο νεαρός επιχειρηματίας έδωσε ρεσιτάλ πατρικής συμπεριφοράς.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ναταλία Βοντιάνοβα σε πρόσφατη φωτογράφησή της για λογαριασμό γνωστού οίκου μόδας.