Ομολόγησε την απιστία και βγαίνει το διαζύγιο

ΚΟΣΜΟΣ

Ομολόγησε την απιστία και βγαίνει το διαζύγιο

Ο Τζορτζ Μπους μπορεί να γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που θα πάρει διαζύγιο. Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται, σύμφωνα με το περιοδικό «Globe», να ομολόγησε στη σύζυγό του Λόρα ότι την έχει απατήσει επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της και δίνοντας τη χαριστική βολή σ’ ένα γάμο διάρκειας είκοσι εννέα ετών, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι προβληματικός.

Οι απιστίες του πλανητάρχη, είτε με την Κοντολίζα Ράις είτε με άλλες γυναίκες, θεωρούνταν μέχρι πρότινος φήμες που απλώς είχαν φτάσει στα αφτιά της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ. Σε μια κρίση ειλικρίνειας όμως ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να ομολόγησε τα πάντα. Η Λόρα ήξερε ότι ο άντρας της φαντασιώνεται άλλες γυναίκες, όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει στον σύμβουλο γάμου που πήγαιναν πριν από λίγο καιρό, ωστόσο δεν είχε ποτέ ακούσει τον ίδιο να της λέει τα κατορθώματά του. Πληροφορίες την ήθελαν αποφασισμένη να χωρίσει -κάποιο βράδυ μάλιστα εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο και διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο- ωστόσο είχε υποσχεθεί να κάνει υπομονή μέχρι το τέλος της θητείας του, για πολιτικούς λόγους.

Τώρα όμως που ο πλανητάρχης της ομολόγησε τα πάντα η Λόρα δεν θέλει να περιμένει. Θέλει διαζύγιο και το θέλει τώρα. Φίλοι του προεδρικού ζεύγους δεν κρύβουν την ανησυχία τους σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η πρώτη κυρία συνόδευσε τον άντρα της στη σύνοδο της Γερμανίας μόνο και μόνο επειδή θα παρευρίσκονταν στη σύνοδο της G8 όλες οι πρώτες κυρίες. Το ίδιο θα κάνει και στο ταξίδι του Μπους στην Αφρική, προκειμένου όμως να προωθήσει το φιλανθρωπικό της έργο. Στη συνέχεια όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, μηδέ εξαιρουμένης μιας αγωγής διαζυγίου.