Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Ο γαμπρός άργησε μία ώρα

Κουφέτα και γλέντι στην Κρήτη με Κονταρό – Ζωιδάκη και Μελίνα Ασλανίδου • Εγκυος η νύφη

Μία ώρα έστησε ο γαμπρός -και όχι η νύφη!- τους καλεσμένους στην εκκλησία! Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης έφτασε με καθυστέρηση στο Κτήμα Παυλάκη, στο Ρέθυμνο, όπου την περασμένη Κυριακή, παρουσία 500 ατόμων, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ειρήνη Τζανιδάκη ύστερα από τρία χρόνια σχέσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η νύφη μπήκε στο κτήμα λίγα λεπτά αργότερα, λάμποντας μέσα στο δαντελένιο νυφικό διά χειρός Γιάννη Τόγκου του οίκου Kathy Heyndels. Κουμπάροι τους ήταν ο Αποστόλης Πετράκης, 4rw3q4twerfg 1οι Χαράλαμπος και Αγγελική Σιαμανδούρα και ο επιχειρηματίας Γιώργος Μήτσου. Μάλιστα ο τελευταίος αντί για μπομπονιέρες έκανε δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ενώ ο Ομιλος Μήτσου εξασφάλισε βενζίνη για έναν χρόνο στα αυτοκίνητα και τα ασθενοφόρα του ιδρύματος.

Ο γάμος δεν είναι η μόνη αλλαγή στη ζωή του ζευγαριού. Ο Νίκος και η Ειρήνη θα γίνουν γονείς, καθώς η όμορφη διαιτολόγος-διατροφολόγος διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα οι δυο τους το ανακοίνωσαν στους καλεσμένους τους μέσω ενός βίντεο, στο οποίο ο δημοσιογράφος του Star έδειχνε το υπερηχογράφημα της μέλλουσας μαμάς.

Τιμώντας την… παράδοση, η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού στο «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», με τους καλεσμένους να σχολιάζουν το θάρρος της Ειρήνης! Μετά το μυστήριο ακολούθησε κρητικό γλέντι, με τον Μανώλη Κονταρό και τον Νίκο Ζωιδάκη να ενώνουν πρώτη φορά τις μουσικές δυνάμεις τους. Το μικρόφωνο πήρε και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο και στο γλέντι. Εκτός από την τραγουδίστρια, προσκλητήριο έλαβαν -μεταξύ άλλων- και έδωσαν το «παρών» η δημοσιογράφος Δέσποινα Βλεπάκη, ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης με τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, η Μαρία Τζομπανάκη, ο επιχειρηματίας Νίκος Μαρινάκης και η πολύ καλή φίλη του γαμπρού Θάλεια Γιαννακοπούλου.

Αδυναμία

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι γονείς του Νίκου, Κώστας και Μαρία, οι οποίοι δεν πίστευαν ποτέ πως θα βρεθεί η γυναίκα που θα οδηγήσει τον γιο τους στην εκκλησία! Μάλιστα ο Κώστας Τσιλιπουνιδάκης έχει μεγάλη αδυναμία στη νύφη του.

Το κρασί του γλεντιού είχε επιμεληθεί ο ένας από τους κουμπάρους, ο Αποστόλης Πετράκης (βρέθηκε στην Κρήτη με άδεια, αφού εκτίει την ποινή του για την εμπλοκή του στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου).

Η κουμπαριά τους, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», προέκυψε καθώς ο Πετράκης είχε βάλει το χεράκι του στη γνωριμία του ζευγαριού. Μάλιστα ο κουμπάρος κράτησε εφτασφράγιστο μυστικό την προέλευση του κρασιού. Το μενού φρόντισαν η Ειρήνη με τον πατέρα της Μιχάλη. Τον στολισμό με άνθη και δαντέλες είχαν αναλάβει οι Ρεθυμνιώτισσες event planners Ρένα Πολιτάκη και Γιάννα Χούλη.

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...