Στις φλόγες ο παράδεισος του Μπράνσον

SHOWBIZ
Πολυτελές κτίριο στο νησί Νέκερ, τον ιδιόκτητο επίγειο παράδεισο του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Στις φλόγες ο παράδεισος του Μπράνσον

ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΕΪΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ

Σκηνές πανικού εκτυλίχτηκαν στον ιδιωτικό επίγειο παράδεισο του «Mr Virgin» Ρίτσαρντ Μπράνσον καθώς κεραυνός προκάλεσε την εκδήλωση πυρκαγιάς σε μια από τις κατοικίες του στο νησί Νέκερ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν σοβαρά οι διάσημοι καλεσμένοι του.

Μεταξύ αυτών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο «Great House», το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες, ήταν η Κέιτ Γουίνσλετ, ο σύντροφός της, η οικογένειά της, η μητέρα του Ρίτσαρντ Μπράνσον, Ιβ και η κόρη του Χόλι. Ο ίδιος, η σύζυγός του Τζόαν και ο γιος τους Σαμ έμεναν σε γειτονική βίλα.

«Περίπου είκοσι άνθρωποι βρίσκονταν στο σπίτι και όλοι τους κατάφεραν να βγουν σώοι», δήλωσε ο Βρετανός επιχειρηματίας στους δημοσιογράφους μετά την περιπέτεια που έζησαν, όταν το ιδιωτικό νησί του στο σύμπλεγμα των Παρθένων Νήσων βρέθηκε στο μάτι τροπικής καταιγίδας.

«Ο γιος μου Σαμ έτρεξε στο σπίτι και βοήθησε τους πάντες να βγουν έξω», εξήγησε ο Μπράνσον. Οπως αποκάλυψε, στο κατεστραμμένο πια από την πυρκαγιά κτίριο βρισκόταν το γραφείο του, όπου είχε αρχείο εκατοντάδων φωτογραφιών οι οποίες χάθηκαν για πάντα.

Στόχος του είναι τώρα να ξαναχτίσει την κατοικία, στην οποία σύμφωνα με τα βρετανικά media, θα λάμβανε χώρα ο γάμος της κόρης του, Χόλι, με τον Φρεντ Αντριους.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Πολυτελές κτίριο στο νησί Νέκερ, τον ιδιόκτητο επίγειο παράδεισο του Ρίτσαρντ Μπράνσον.
Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπράνσον, Χόλι κινδύνευσε σοβαρά, σε αντίθεση με τον αδελφό της Σαμ ο οποίος βρισκόταν σε άλλο κτίριο.