Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (16.09.15)

Σε αυτό το ντιμπέιτ πάντως ακόμα και οι κυρίες της δημοσιογραφίας εμφανίστηκαν μετριοπαθώς ντυμένες και μακιγιαρισμένες και…

Προ ντιμπέιτ είχαμε τις αναλύσεις για το πώς θα γίνει. Μετά ντιμπέιτ έχουμε τις αναλύσεις πώς έγινε! Θεματάκια να υπάρχουν, ακόμα κι αν γίνονται τσίχλα από το πολύ αναμάσημα.

*

Για να πούμε και εμείς την παρόλα μας α) καλό είναι που ύστερα από χρόνια ο πολιτικός πολιτισμός επιβλήθηκε και οι πολιτικοί αρχηγοί συναντιούνται στο ίδιο πλατό, β) κακό είναι που κομματικά επιτελεία επιβάλλουν στους δημοσιογράφους τους όρους, ώστε να συμμετέχουν, γ) κάκιστο είναι που οι δημοσιογράφοι τους αποδέχονται.

*

Σε αυτό το ντιμπέιτ πάντως ακόμα και οι κυρίες της δημοσιογραφίας εμφανίστηκαν μετριοπαθώς ντυμένες και μακιγιαρισμένες και όχι ως fashion icons. Ξεχώρισαν δε η Μάρα Ζαχαρέα (κεντρική φωτό) με τις εύστοχες αλλά ευγενώς διατυπωμένες ερωτήσεις της και το απλό ντύσιμό της, ο Μάκης Γιομπαζολιάς με τον νευρώδη τρόπο του και ο Πάνος Χαρίτος με το ήρεμο, σχεδόν υπνωτιστικό στιλ του!

*

Οταν ο κύριος Μεϊμαράκης «κατήγγειλε» την ΕΡΤ γιατί τον έδειχνε το πλάνο πιο κοντό από τον κύριο Τσίπρα, ποια από τις δημοσιογραφίνες γέλαγε τόσο δυνατά, λες και τη γαργάλαγε ο Γιομπαζολιάς;

*

ΟΚ! Αστείο, αλλά όχι και τόσο σαν να ‘σαι κοινό στο «Αλ τσαντίρι»! Ή μήπως μιλάμε για το ίδιο και το αυτό και ο Λαζόπουλος μάς το φωνάζει τόσα χρόνια;

*

Πιο πριν η Ζωή Κωσταντοπούλου είχε δώσει ένα εμπρός-μαρς σε Πρετεντέρη και Σαράφογλου, έτσι για να εμπεδώσουν πως δεν μασάει τα λόγια της, ενώ λίγο μετά ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν μάσησε τα δικά του και κράτησε στο ύψος της τη λαβωμένη τιμή της δημοσιογραφίας, ένας αυτός, μέσα στο προβλέψιμο πλήθος των τηλεοπτικών, φωτογενών πολιτικών αναλυτών!
4r2t43twt 1
*

Μα τόσο πρόβλημα πια υπάρχει στα μπουζούκια; Μετά την Παπαρίζου με Μπουλέ και Παπουτσάκη που θα παίξει μιούζικαλ, να σου και η Καίτη Γαρμπή (φωτό) με την Ελένη Φουρέιρα και την Ηβη Αδάμου στο σανίδι! Με το καλό και η Πάολα με Παντελίδη και Τερλέγκα για «West Side Story»!

*

Εμ, σου λένε και αυτοί οι μαυρο-σταρ της πίστας, «δεν έχει ριάλιτι μουσικά να κάνουμε τους κριτές και στο “Voice” είναι γαντζωμένοι στις περιστρεφόμενες πολυθρόνες οι Ρέμος – Βανδή! Την πλήρωσε το τραγούδι και η τηλεόραση, να μη σκίσουμε και το θέατρο;» (σπάσε τη σιωπή σου τώρα, Χρυσούλα Διαβάτη).

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
«Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής, ζωντανής, κοινωνικής εκπομπής του Star, με παρουσιάστρια την Ζήνα Κουτσελίνη.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...