Ο Ελληνας δίπλα στη Μαντόνα

SHOWBIZ
Ο Κώστας Κατσίκης είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τη Μαντόνα, δηλώνοντας ότι έμαθε πολλά πράγματα από εκείνη.

Ο Ελληνας δίπλα στη Μαντόνα

Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του! Ενας Ελληνας ηθοποιός στο πλάι της Μαντόνα! Πρόκειται για τον Κώστα Κατσίκη, που είχε την τύχη να συμμετάσχει με ένα χαρακτηριστικό ρόλο στη νέα ταινία της «βασίλισσας της ποπ», που φέρει τον τίτλο «W.E».
   
Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του αυτή, ο Κώστας Κατσίκης μοιράζεται στην «Espresso» τις εντυπώσεις του από τα πλατό πλάι στη Μαντόνα, όπως την έζησε ως σκηνοθέτρια:

«Ηταν μια συνεργασία δημιουργική, γιατί η Μαντόνα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έδειχνε μεγάλο ζήλο στη δουλειά της, ήταν συγκεντρωμένη, δούλευε ακούραστα και μάθαμε πολλά πράγματα».

Μεταφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες από αυτή τη συνεργασία, που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη, ο Κώστας Κατσίκης λέει στην «Espresso»:

«Ηταν επαγγελματίας. Ηθελε από τους ηθοποιούς να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δούλευε ακούραστα, ενώ το γύρισμα μπορεί να διαρκούσε και δέκα ώρες. Εδινε μεγάλη σημασία στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και ήθελε να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης στη μεγάλη οθόνη».

Για τον ρόλο και την ταινία ο Κώστας Κατσίκης πρόσθεσε: «Παίζω τον Ντέιβιντ, έναν απλό εργαζόμενο στη Νέα Υόρκη. Το σενάριο εξελίσσεται παράλληλα στο χθες και το σήμερα, από τον έρωτα του διαδόχου Εδουάρδου Η’ και της Wallis Simpson μέχρι την ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού Αμερικανών στο σήμερα».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη στροφή που έκανε το ίνδαλμα της ποπ σκηνής. «Η Μαντόνα είχε δηλώσει ήδη από το 1992 πως ήθελε να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Εχει εμπειρία από τον κινηματογράφο και την κάμερα από τα πρώτα της βήματα. Την ίδια εμπειρία έχει και στην υποκριτική αλλά και στο γύρισμα. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πήρε βραβείο ερμηνείας για την “Εβίτα”».


Ο Κώστας Κατσίκης, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, έχει βρεθεί στα πλατό και με διάσημες σταρ της έβδομης τέχνης, όπως είναι η Νικόλ Κίντμαν, η Πενέλοπε Κρουζ και η Κέιτ Χάντσον για τις ανάγκες του φιλμ «Nine».


ΣΜ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

Ο Κώστας Κατσίκης είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τη Μαντόνα, δηλώνοντας ότι έμαθε πολλά πράγματα από εκείνη.