Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Θρήνος για τον άτυχο Τομ

Εχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από 66 μέρες σκληρού αγώνα στην Εντατική ο νεαρός ηθοποιός.

Ο… μικρός πρίγκιπας των «Βασιλιάδων» έχασε τη μεγάλη -αλλά άνιση, όπως αποδείχθηκε- μάχη του. Οι δεκάδες προσευχές που ενώθηκαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας δεν κατόρθωσαν να φέρουν το θαύμα που περίμεναν εδώ και καιρό οι συγγενείς και οι φίλοι του Τόμας Πρωτόπαπα. Για εξήντα έξι μέρες έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην Εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ. Ολα τελείωσαν για τον νεαρό ηθοποιό χθες το απόγευμα ύστερα από μια σοβαρή λοίμωξη που υπέστη, που ήταν αρκετή για να τον οδηγήσει στην απέναντι όχθη. Η τραγική είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, με τραγικές φιγούρες τους γονείς του που έμειναν κοντά του μέχρι και την τελευταία στιγμή, τη σύντροφό του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Την απώλεια επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΚΑΤ Γιώργος Μαχαίρας, ο οποίος αρκέστηκε στην ακόλουθη δήλωση: «Ναι, είναι γεγονός, πιθανότατα να είναι το καλύτερο γι’ αυτόν, καθώς ήταν εγκεφαλικά νεκρός» σημείωσε.

Ο 25χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σίριαλ «Οι Βασιλιάδες», όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και να ενώσει με την προσωπική του περιπέτεια τις προσευχές όλων για μια θετική εξέλιξη στην υγεία του. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής μέσα από αυτή τη δύσκολη μάχη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που επιβεβαιώθηκε ο χαμός του όμορφου ηθοποιού, προσωπικοί αλλά και διαδικτυακοί φίλοι του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν αφήνοντας το δικό τους συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική σελίδα του ηθοποιού στο Facebook. Ολοι όσοι τον γνώριζαν από κοντά έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1988 στην Αγγλία. Μοντέλο από τα δεκατέσσερά του, αργότερα ακολούθησε τον χώρο της υποκριτικής. Εγινε γνωστός μέσα από το μουσικό κανάλι MΑD, όπου ήταν παρουσιαστής, αλλά και από τη συμμετοχή του στο remake της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Το 2012 υποδύθηκε τον Αλέξη Κανελλόπουλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες».  

Το τραγικό ατύχημα στις 17 Μαρτίου

Για τον άτυχο 25χρονο το ρολόι άρχισε να χτυπά αντίστροφα την Κυριακή 17 Μαρτίου, λίγο μετά τις 8.00 το πρωί. Ο Τόμας οδηγούσε στην Αττική Οδό κατευθυνόμενος για το πρώτο γύρισμα της εκπομπής «Dr. Cook», με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο. Ο ηθοποιός, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί στο 100% ακόμη, σταμάτησε το αυτοκίνητό του (μάρκας Smart) στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και για την ακρίβεια στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας. Τότε ένα διερχόμενο όχημα -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαν της Αττικής Οδού- έπεσε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή πως η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν, ωστόσο ύστερα από νέες εξετάσεις απέκλεισαν το ενδεχόμενο μιας ακόμη επέμβασης. Ολο αυτό το διάστημα ο Τόμας παρέμενε σε βαθύ κώμα στην Εντατική του ΚΑΤ, χωρίς ο οργανισμός του να έχει δώσει το παραμικρό σημάδι βελτίωσης. Μάλιστα, οι συγγενείς του έστειλαν τις εξετάσεις του ακόμη και στο εξωτερικό, για να λάβουν όμως και από εκεί απαισιόδοξες προβλέψεις.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...