Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Συναγερμός για τον «αντεροβγάλτη»

Εναν επικίνδυνο κακοποιό Ρομά που δρα στα δυτικά προάστια αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για τον τραυματισμό των έξι αστυνομικών στα Μέγαρα.

Ενας κακοποιός που έχει γίνει «εφιάλτης» για όλη τη δυτική Αττική είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε έξι αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης στον Βλυχό Μεγάρων, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Πρόκειται για έναν Ρομά με το προσωνύμιο «Χρηστάκης ο αντεροβγάλτης», ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές! Ο επικίνδυνος κακοποιός αναζητείται παντού εδώ και εννέα μήνες, από τότε που κατέσφαξε μέσα στον ίδιο τον καταυλισμό των Ρομά έναν ομόφυλό του, επειδή πίστευε πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη γυναίκα του! Το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί που είχαν πάει στον καταυλισμό για προστασία των συνεργείων του δήμου, που θα κατεδάφιζαν αυθαίρετα κτίσματα, γνώριζαν ότι ήταν πιθανό να κρύβεται εκεί ο «αντεροβγάλτης».

Ωστόσο, ο αναζητούμενος δολοφόνος κατάφερε να τους αιφνιδιάσει, πιθανότατα επειδή ειδοποιήθηκε εγκαίρως από δικούς του ανθρώπους και ταμπουρώθηκε σε ένα σημείο όπου δεν ήταν δυνατόν να τον αντιληφθούν οι άνδρες των ΜΑΤ. Προτού προλάβουν να καλυφθούν, ο «Χρηστάκης ο αντεροβγάλτης» εξαπέλυσε καταιγισμό πυρών εναντίον τους με μια κυνηγετική καραμπίνα! Ευτυχώς, οι πυροβολισμοί έπεσαν από μακρινή απόσταση και έτσι τα σκάγια της καραμπίνας τραυμάτισαν ελαφρά τους έξι αστυνομικούς, από τους οποίους οι τέσσερις χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άνθρωπος που έσφαξε χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό τον υποτιθέμενο εραστή της συζύγου του έχει δημιουργήσει την προσωπική του εγκληματική ομάδα με την οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», πραγματοποιεί επιδρομές σε περιοχές της δυτικής Αττικής. Οι αστυνομικοί τον θεωρούν πραγματική «μάστιγα», καθώς «χτυπά» από την Κινέτα και τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι και το Περιστέρι με απανωτές ένοπλες ληστείες και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα. Το τελευταίο διάστημα, με εντολές ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ο καταυλισμός των Ρομά στην τοποθεσία Βλυχός των Μεγάρων επιτηρείται νυχθημερόν, τόσο από μόνιμη διμοιρία των ΜΑΤ όσο και από πυκνές περιπολίες οχημάτων της Αμεσης Δράσης και του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Πριν από την επίθεση εναντίον των αστυνομικών, ο κλοιός γύρω από τον καταυλισμό των Ρομά είχε σφίξει, με αποτέλεσμα ο «Χρηστάκης ο αντεροβγάλτης» και οι συνεργοί του να έχουν περιοριστεί και να μην μπορούν να βγουν εκτός των ορίων του αχαρτογράφητου καταυλισμού. Το αποτέλεσμα ήταν να μειωθεί σημαντικά και η παράνομη δράση τους, καθώς ανά πάσα στιγμή κινδύνευαν να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί εναντίον τους να είχαν στόχο να βρει ο αναζητούμενος κακοποιός την ευκαιρία να σπάσει τον κλοιό και να εξαφανιστεί, ώστε να συνεχίσει ελεύθερα τις παρανομίες. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος να διαπιστώσουν αν ο «αντεροβγάλτης» κατάφερε να διαφύγει ή βρίσκεται ακόμη στον καταυλισμό είναι να γίνει οργανωμένη επιχείρηση για την πάταξη της παραβατικότητας. Επειδή όμως η περιοχή στον Βλυχό θεωρείται «υψηλού κινδύνου» για τους ανθρώπους του νόμου, απαιτούνται ειδικός χειρισμός και λεπτομερής προετοιμασία.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...