Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Προβλέψεις για 24/5

ΚΡΙΟΣ: Χάρη στην πληθωρική σας προσωπικότητα και την ικανότητά σας να εκφράζεστε εύστοχα κερδίζετε την προσοχή και τη συμπάθεια όλων. Είναι λοιπόν ευκαιρία να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Στα οικογενειακά σας παίρνετε χαρά και ικανοποίηση από την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σας πλησιάζουν. Μπορεί να σας μιλούν ευχάριστα, κοιτάζουν όμως πώς να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να δίνετε ιδιαίτερη βάση στα λόγια και τις υποσχέσεις κανενός. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί με άτομα που θα σας πλησιάσουν ύστερα από μεγάλο διάστημα, καθώς και με νέες γνωριμίες. Αλλα θα σας λένε και άλλα θα πιστεύουν πραγματικά. Στα αισθηματικά σας προτιμήστε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφό σας από την εσωστρέφεια και την επίδειξη ισχύος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να περάσετε όμορφες και πολύ ζεστές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Στηριχτείτε στη γοητεία σας και ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Κάποιοι φίλοι που τους έχετε χάσει εδώ και καιρό μπορεί να σας θυμηθούν σήμερα. Μη βιαστείτε να τους εμπιστευτείτε, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

ΛΕΩΝ: Θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα που είναι μακριά, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με καλούς σας φίλους και να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας, καθώς υπάρχει έντονη τάση για υπερβολές και μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θετικές προοπτικές στα αισθηματικά σας, καθώς με τη συμπεριφορά σας κάνετε τον σύντροφό σας να σας εκδηλώσει τα πιο ζεστά του συναισθήματα. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ξέρετε να ακούτε και να δείχνετε πως τον καταλαβαίνετε. Ετσι η σχέση σας γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορείτε να πετύχετε ό,τι θελήσετε, ενώ μια σειρά ευχάριστες συμπτώσεις θα σας βεβαιώσουν πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Υπέροχες στιγμές σάς περιμένουν στα αισθηματικά, ενώ στα οικογενειακά θα έχετε υποστήριξη και κατανόηση στις απόψεις σας. Δοκιμάστε την τύχη σας στα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χάρη στην ισχυρή διαίσθησή σας θα πάρετε σωστές αποφάσεις για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε με τη συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων, ενώ κάποιες προσδοκίες σε σχέση με τα αισθηματικά σας θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας. Μην είστε τόσο απαιτητικοί και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε την αναφορά σε θέματα του παρελθόντος και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Μέσα από την επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα θα χαλαρώσετε καιθα βρείτε την κατανόηση που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε όλη την αγάπη και τη ζεστασιά που χρειάζεστε. Είστε γοητευτικοί, γι’ αυτό αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε αν δεν περάσει αρκετός καιρός. Πολύ καλές είναι οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τα ρίσκα και τις παράτολμες κινήσεις, καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται. Προτιμήστε να διασκεδάσετε και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις σοβαρές δραστηριότητες. Αν σας πλησιάσει κάποια σχέση από το παρελθόν, φανείτε επιφυλακτικοί. Κανείς δεν εγγυάται τα αισθήματα της άλλης πλευράς.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέσα από τους φίλους και τον σύντροφό σας θα νιώσετε απόλυτα καλυμμένοι ψυχικά και με την παρουσία τους παίρνετε επιπλέον δύναμη. Με την οικογένειά σας όμως η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Μόνο με υπομονή, χαμηλούς τόνουςκαι διπλωματία θα διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...