Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ολυμπιακός: Ο Πάρντο στο μπλοκάκι του Βενκέρ! Υμνοι και από τον Πέκερμαν

«Κανονιά» στο λιμάνι ετοιμάζεται να ρίξει η Αρσεναλ! Οχι για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τον Φελίπε Πάρντο

«Κανονιά» στο λιμάνι ετοιμάζεται να ρίξει η Αρσεναλ! Οχι για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τον Φελίπε Πάρντο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, έχει βάλει στο μπλοκάκι του το όνομα του Κολομβιανού επιθετικού και ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Από τις εμφανίσεις του 25χρονου παίκτη των «ερυθρολεύκων» έχει μείνει άφωνος και ο Χοσέ Πέκερμαν. «Εχουμε μείνει έκπληκτοι από την προσαρμογή του Πάρντο στην Ευρώπη. Εκανε μια καλή πορεία στην Μπράγκα και τώρα είναι στον Ολυμπιακό. Τα πηγαίνει καλά στην Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, και δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στα προσεχή παιχνίδια (με Χιλή και Αργεντινή) που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ενδιαφέρον από Αγγλία υπάρχει και για τον Αρτούρ Μαζουάκου. Οπως ανέφερε χθες η ιστοσελίδα shieldsgazette.com, ο Σαμ Αλαρντάις θέλει τον Γάλλο αριστερό μπακ στη Σάντερλαντ, ενώ, παράλληλα, η γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν (σύμφωνα με τη fussballinfo.net) «γλυκοκοιτάζει» τόσο τον Κώστα Φορτούνη, όσο και τον Παϊτίμ Κασάμι.

Οι επιδόσεις της ομάδας του Πειραιά σε Σούπερ Λίγκα («10 στα 10») και Τσάμπιονς Λιγκ (3 νίκες σε 4 παιχνίδια), αλλά και η αξιοποίηση του ρόστερ πιστώνονται στον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε πως «στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Υπάρχει ξεκάθαρα βελτίωση στις εμφανίσεις της ομάδας, και αυτό είναι το σημαντικό». Για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε πως «θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι δύσκολος, παρά το καλό προβάδισμα που έχουμε αποκτήσει. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, με Μπάγερν και Αρσεναλ, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε έναν βαθμό, και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε σε ένα από αυτά».

Στο μεταξύ, το βρετανικό περιοδικό «FourFourTwo» συμπεριέλαβε το «Καραϊσκάκη» στα 100 καλύτερα γήπεδα του κόσμου. «Ενα ποδοσφαιρικό στάδιο με ιστορία όπως κανένα άλλο. Είναι, πλέον, ένα μοντέρνο γήπεδο, κατηγορίας “4 αστέρων” της UEFA, το οποίο βρίσκεται στην όμορφη πλευρά του λιμανιού. Οι φίλαθλοι δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα, ειδικά όταν η ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των “αιωνίων”».

ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...