Ο πρώην της Καμίλα με την αδερφή του Κάρολου

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην της Καμίλα με την αδερφή του Κάρολου

Οι ιπποδρομίες, ακόμη και τα καπέλα που φορούσαν οι κυρίες την πρώτη μέρα των αγώνων του Ασκοτ, πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα από τους παρευρισκομένους, αφού κυρίαρχο θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια εκείνο το πρωινό ήταν το καυτό φιλί που έδωσε ο Αντριου Πάρκερ Μπόουλς στην πριγκίπισσα Αννα. Το σούσουρο δεν προκλήθηκε φυσικά επειδή η αδερφή του πρίγκιπα Καρόλου έδειχνε πιο ευτυχισμένη, χαμογελαστή κι ερωτευμένη από ποτέ, αλλά επειδή ο άντρας που ευθύνεται για τη μεταμόρφωσή της δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγο της Καμίλα.

Οπως ακριβώς η Καμίλα υπήρξε ο μεγαλύτερος νεανικός έρωτας του πρίγκιπα Καρόλου, έτσι και ο Αντριου Πάρκερ Μπόουλς υπήρξε ο μεγαλύτερος εφηβικός έρωτας της αδερφής του. Παρά το γεγονός ότι ο Αντριου και η Καμίλα υπήρξαν παντρεμένοι για 22 ολόκληρα χρόνια, ποτέ τους δεν έβγαλαν από την καρδιά τους τα δύο αδέρφια.

Μετά το διαζύγιό τους η Καμίλα κατάφερε σχεδόν αμέσως να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να βρεθεί επίσημα στο πλευρό του Καρόλου, όμως δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατόν να συμβεί το ίδιο και με τον Αντριου, αφού η πριγκίπισσα Αννα παραμένει ακόμη παντρεμένη με τον Τομ Λόρενς. Αν και ο γάμος τους υφίσταται μόνο στα χαρτιά, η βασίλισσα Ελισάβετ, που θέλει να αποφύγει ακόμη ένα σκάνδαλο, διστάζει να δώσει το πράσινο φως στην κόρη της για το διαζύγιο, με αποτέλεσμα η Αννα και ο Αντριου να είναι αναγκασμένοι να ζουν τον έρωτά τους στα κρυφά. Σε περίπτωση πάντως που η Ελισάβετ υποκύψει στις πιέσεις, δεν είναι διόλου απίθανο οι Βρετανοί να δουν την Καμίλα και τον πρώην άντρα της να συγγενεύουν.