Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Ποδαρικό στο 2016 με stars του σινεμά και τραγούδι

Το μενού των καναλιών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει (λόγω κρίσης) ταινίες και παλαιότερα μουσικά προγράμματα

Το μενού των καναλιών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει (λόγω κρίσης) ταινίες και παλαιότερα μουσικά προγράμματα

«Κάθε πέρυσι και καλύτερα» λένε τα κανάλια, που και φέτος θα προτιμήσουν έναν λιτό και φτηνό τρόπο να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές τους πρωτοχρονιάτικα. Η κρίση που έχει αγγίξει και την τηλεόραση αναγκάζει τους σταθμούς, και κυρίως τους ιδιωτικούς, να επιστρατεύσουν είτε τα λαμπερά ονόματά τους για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είτε παλαιότερα μουσικά προγράμματα νυχτερινών μαγαζιών ή -τη σίγουρη λύση!- ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Αλλαγή του χρόνου με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα κάνουμε στην ΕΡΤ1. Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται από τις 22.30 σε απευθείας σύνδεση με τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο. Η βραδιά ξεκινά με τους Sugahspank! & The Swing Shoes Athens, καθώς και χορευτές3 69 των Athens Swing Cats, συγκροτήματα swing και ζευγάρια χορού. Τη σκυτάλη παίρνει ο Πάνος Μουζουράκης, με χιουμοριστικές διασκευές από ξένα τραγούδια.

Αμέσως μετά, με φόντο τον φωτισμένο Παρθενώνα, ακολουθεί η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Ανδρέα Τσελίκα, η οποία θα συνοδεύσει επί σκηνής τον Φίλιππο Πλιάτσικα, στην αλλαγή του χρόνου, με τον καλλιτέχνη να ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες του σε νέες ενορχηστρώσεις του Θοδωρή Καλαντζάκου. Η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική διεύθυνση φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού. Στη 01.00 θα μεταδοθεί το εορταστικό πρόγραμμα «Αυτή η νύχτα», ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, με τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Πασχάλη Τερζή, την Πόλυ Πάνου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Μπάμπη Τσέρτο.

«Στην υγειά μας»

1 279Στον Alpha οι παρέες ενώνουν τη φωνή τους, υψώνουν το ποτήρι τους και εύχονται «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Σήμερα, στις 21.50, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται μεταξύ άλλων τους Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Μπέζο, Θοδωρή Αθερίδη, Πέμη Ζούνη, Δημήτρη Μπάση, Αντώνη Λουδάρο, Θανάση Βισκαδουράκη, Ευαγγελία Μουμούρη και Σταμάτη Γαρδέλη. Ξεχωριστό τόνο στη βραδιά δίνει η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η χορωδία Canto Experimental από την Πάτρα. Αμέσως μετά το τέλος, στις 02.00, θα προβληθεί το Mad secret concert με τους Stavento.

Οπως και στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, έτσι και απόψε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, με τους συντελεστές της εκπομπής «Το πρωινό», φορούν τα εορταστικά χαμόγελά τους και μας προσφέρουν μια λαμπερή παραμονή Πρωτοχρονιάς στον ΑΝΤ1.

Μεγάλο πάρτι

Ο Διονύσης Σχοινάς δίνει το έναυσμα της βραδιάς και παρασύρει τους πρωταγωνιστές των σειρών «Μπρούσκο», «Οι συμμαθητές» και «Ταμάμ» σε ένα ατέλειωτο πάρτι. Τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Μάκης Δράκος και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, που αναδείχθηκαν μέσα από το «Voice», η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου, αλλά και ο Γιάννης Βαρδής, ενώ τη διασκέδαση απογειώνει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είχε και ατύχημα κατά τη διάρκεια της εγγραφής της εκπομπής. Αμέσως μετά, στις 03.15, ακολουθεί μουσικό πρόγραμμα με τη Μελίνα Ασλανίδου από την Τεχνόπολη.2 191
Στο Mega το ρεβεγιόν αρχίζει στις 22.50 με το μουσικό αφιέρωμα «Η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους».

Η ΕΡΤ3 έχει προγραμματίσει εορταστική εκπομπή, συναυλίες, χορό και ταινίες για όλη την οικογένεια. Στις 20.00 το μπαλέτο και η ορχήστρα της Κρατικής Οπερας της Βιένης παρουσιάζουν τη φημισμένη χορογραφία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ «Καρυοθραύστης» του Τσαϊκόφσκι. Στις 21.30 τη σκυτάλη της ψυχαγωγίας παίρνει ένα διαφορετικό είδος χορού, το αργεντίνικο τάνγκο, με τη Fiesta del tango από το Μπουένος Αϊρες. Από τις 23.00 έως τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα το «Κοντραπούντο» υποδέχεται το νέο έτος με οικοδεσπότες της εκπομπής τους Γιάννη Τσολακίδη και Πάρι Παρασχόπουλο, που αναλαμβάνουν την… εορταστική ευθύνη του τηλεοπτικού αφιερώματος.

Δοξολογία και talk shows!

6 14

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 11.00 θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 η δοξολογία από τον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αμέσως μετά, στις 12.15, θα ακολουθήσει η -εδώ και δεκαετίες- καθιερωμένη πλέον Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιένης.

Στον Alpha στις 23.50 έρχεται μια μοναδική συνύπαρξη του Γιώργου Νταλάρα με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία. Στη σκηνή της Ιεράς Οδού, τον περασμένο Δεκέμβριο, οι τρεις μεγάλοι ερμηνευτές θυμήθηκαν και μας θύμισαν τραγούδια-σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι.4 32
Στον ΑΝΤ1, στις 23.15, Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night show» φορούν τα γιορτινά τους. Ο παρουσιαστής υποδέχεται την Καίτη Γαρμπή και τη «χρυσή» ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά. Στη 01.40 θα προβληθεί το μουσικό πρόγραμμα από το Posidonio, στο οποίο συνέπρατταν επί πίστας ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Κώστας Μαρτάκης.
Γιορτινό το κλίμα και στην ΕΡΤ3. Στις 18.00 μεταδίδεται η «Εορταστική συναυλία με το Κρουστόφωνο», το οποίο εμφανίζεται σε μια διαφορετική «δράση», στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 22.00 θα δούμε τη «Χριστουγεννιάτικη συναυλία της MOYSA», της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Kινούμενα σχέδια

Αύριο, ανήμερα Πρωτοχρονιά, ο Alpha θα προβάλει την κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «G-force», με τις φωνές των Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργου Καραμίχου. Στον ΑΝΤ1 οι μικροί τηλεθεατές θα δουν στις 16.00 τη μεταγλωττισμένη ταινία «Ο μεγαλοφυής», ενώ στις 18.10 έρχεται για να καταπλήξει τους πάντες ο «Σρεκ ο τρίτος».
Επίσης, ανήμερα, στο Star στις 11.30 θα προβληθεί σε πρώτη προβολή η ταινία «Monster High: Βοο York Βοο Υork», ενώ στις 21.00 θα απολαύσουμε τις νέες περιπέτειες του μικρού Κέβιν στο φιλμ «Μόνος στο σπίτι 3».

Happy new year με Ντε Νίρο, Χορν και Αυλωνίτη

Εκτός από τους μικρούς και οι μεγάλοι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες ταινίες. Σήμερα στις 21.30 η ΕΡΤ2 θα προβάλει την πολυβραβευμένη δραματική κομεντί του Πάολο Σορεντίνο «Η τέλεια ομορφιά» με τους Τόνι Σερβίλο, Κάρλο Βερντόνε, Σαμπρίνα Φερίλι, ενώ αύριο στις 12.45 θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η ταινία του Κριστιάν Βενσάν «Υψηλή μαγειρική», με τους Κατρίν Φρο, Ζαν Ντ’ Ορμεσόν, Ιπολίτ Ζιραντό, Ζαν Μαρκ Ρουλό.
Σήμερα στις 23.30 έρχεται στο Star η ρομαντική κομεντί «New Year’s Eve», με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Μισέλ Πφάιφερ.

«Μια ζωή την έχουμε» λένε ο Δημήτρης Χορν και η Υβόν Σανσόν ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 21.00, από το Mega.
Τέλος, ο Σκάι θα προβάλει σήμερα στις 00.45 την κοινωνική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», ενώ αύριο θα αρχίσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμά του με τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας», με τους Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλη Αυλωνίτη και Νίκο Ρίζο, στις 22.00. Αμέσως μετά, στις 23.45, θα δούμε το κοινωνικό φιλμ «Αυτή η νύχτα μένει» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

weekend

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...