Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε να σας κάνουν κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον. Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Συγκρατηθείτε, καθώς η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά. Ηρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας.

ΛΕΩΝ: Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει εξαιτίας λανθασμένων εκτιμήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια. Εχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμο τόνο με συνεργάτες, από το να τα βάζετε με όσους δεν φταίνε. Με καλή θέληση και διάλογο μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Μη δέχεστε ως δεδομένα όσα σας λένε, χωρίς να εξετάσετε αν ισχύουν πραγματικά. Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δεν θα σας φερθούν ανάλογα στην ανάγκη. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας. Αρχίστε από σήμερα την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να υπερασπιστείτε τη θέση σας επιβάλλετε να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους. Σκεφτείτε σοβαρά προτού προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...