Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Μαινόμενος ο Κατίδης

Νέο «φάουλ» του πρώην διεθνούς στο τοπικό πρωτάθλημα της Πέλλας, που φέρεται ότι έστειλε στο νοσοκομείο τρεις αντιπάλους του και εξαφανίστηκε για να γλιτώσει το Αυτόφωρο

Νέο «φάουλ» του πρώην διεθνούς στο τοπικό πρωτάθλημα της Πέλλας, που φέρεται ότι έστειλε στο νοσοκομείο τρεις αντιπάλους του και εξαφανίστηκε για να γλιτώσει το Αυτόφωρο

Αφαντος παρέμενε έως αργά χθες το βράδυ ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Κατίδης, ο οποίος αναζητούνταν από τις διωκτικές Αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό τριών ποδοσφαιριστών.

Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, του Αρη, της Βέροιας και του Λεβαδειακού, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ει βάρος του, φέρεται ότι επιτέθηκε και προκάλεσε το μεσημέρι της www 0περασμένης Παρασκευής τον τραυματισμό τριών αντιπάλων του (τρία ξαδέλφια που έπαιζαν στην ίδια ομάδα!) στον αγώνα Αγιος Λουκάς – Πυρσός Πετριάς για τη Β’ κατηγορία της Πέλλας.

Ο Κατίδης φόρεσε για ένα παιχνίδι τη φανέλα της ομάδας του Αγίου Λουκά, χωρίς να είναι επίσημα δηλωμένος στο φύλλο αγώνα. Μετά το επεισόδιο εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου, η οποία έληγε χθες. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν τα αδικήματα για σωματικές βλάβες, στον νόμο περί αθλητισμού, και για εξύβριση.

Ολα άρχισαν στο 58′ από μια λεκτική διαμάχη του Κατίδη με έναν 16χρονο αντίπαλό του. Οπως αναφέρει και στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο 23χρονος Γώργος Κατίδης, σαν μαινόμενος ταύρος, άρχισε να χειροδικεί εις βάρος του 16χρονου γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι. Σε εκείνο το σημείο επενέβησαν και συμπαίκτες του θύματος.

Σκηνές ροκ

Ακολούθησαν σκηνές ροκ, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν συνολικά τρία άτομα στο Νοσοκομείο της Εδεσσας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα και στον θώρακα, ο δεύτερος έχει ραγισμένο χέρι, ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές και μώλωπες.

Η ομάδα της Πετριάς κατέθεσε ήδη αίτημα στην ΕΠΣ Πέλλας, το οποίο κοινοποίησε και στην ΕΠΟ, προκειμένου να αφαιρεθεί το δελτίο του παίκτη, ώστε να του κόψουν οριστικά το ποδόσφαιρο! Αργά χθες το απόγευμα ο Γιώργος Κατίδης «εμφανίστηκε» μέσω Ιnstagram γράφοντας: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν και όλα αυτά που γράφονται».

Τα παραπτώματα 

Ο Γιώργος Κατίδης έχει γίνει πολλές φορές αρνητικός πρωταγωνιστής με τις αντιδράσεις του και τον τρόπο συμπεριφοράς του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρη, αλλά έφυγε σαν μαύρο πρόβατο το 2012, ύστερα από σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων. Αφού περιπλανήθηκε στο εξωτερικό, χωρίς να βρει τη γη της επαγγελίας, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Εγινε «πρώτο θέμα» τον Μάρτιο του 2013, όταν σε αγώνα κόντρα στη Βέροια σκόραρε και αμέσως κατευθύνθηκε προς την εξέδρα, όπου ύψωσε παρατεταμένα το δεξί χέρι του παραπέμποντας σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε: «Πανηγύρισα με αυτόν τον τρόπο, γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Για εμένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Ηταν ένας πανηγυρισμός που παραπέμπει σε αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, και το έκανα για να πανηγυρίσει πιο έντονα ο κόσμος μαζί μας…» Η συγκεκριμένη ενέργειά του είχε ως αποτέλεσμα να τον αποκλείσει εφ’ όρου ζωής η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από όλες τις εθνικές ομάδες.


{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...