Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Ντιόν «έχασε» τον άνδρα της ζωής της

Τελικά, σε ηλικία 73 ετών ηττήθηκε στην πολύχρονη μάχη του με τον καρκίνο ο σύζυγος και επί σειράν δεκαετιών manager της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Αντζελίλ, σχεδόν έναν μήνα μετά την…

4reawrte 2Τελικά, σε ηλικία 73 ετών ηττήθηκε στην πολύχρονη μάχη του με τον καρκίνο ο σύζυγος και επί σειράν δεκαετιών manager της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Αντζελίλ, σχεδόν έναν μήνα μετά την 21η επέτειο γάμου τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η 47χρονη σταρ ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook και ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο The Colosseum at Caesars Palace μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, προκειμένου να πενθήσει τον χαμό του. Ο Αντζελίλ, ο οποίος έδινε μάχη με τη νόσο επί 20 χρόνια, πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού στο Λας Βέγκας δύο μέρες πριν από τα 74α γενέθλιά του.

Η πρώτη διάγνωση

Ο Καναδός manager, που ανακάλυψε τη Σελίν Ντιόν όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών και εκτόξευσε την καριέρα της, παντρεύτηκε τη 47χρονη σήμερα σταρ το 1994 στο Μόντρεαλ. Το ζευγάρι 4reawrte 3απέκτησε τρεις γιους, τον 14χρονο Ρενέ Τσαρλς και τα 5χρονα δίδυμα Νέλσον και Εντι, ενώ ο Αντζελίλ έχει άλλα τρία παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους του. Αρχικά διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος το 1999, αναγκάζοντας την Ντιόν να κάνει δύο διαλείμματα στη μακρόχρονη καριέρα της, ένα το 2000 και ένα το 2014, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα, προκειμένου να τον φροντίσει. Τον περασμένο Μάρτιο, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι ο σύζυγός της εξέφρασε την επιθυμία του να πεθάνει στα χέρια της.

Ο Αντζελίλ ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός στο συγκρότημα Les Baronets, όμως σύντομα ασχολήθηκε με το management. Η βραβευμένη με πέντε Grammy τραγουδίστρια ήταν 12 ετών όταν οι γονείς της έστειλαν το demo της στον 38χρονο τότε Αντζελίλ και εκείνος αποφάσισε να γίνει μέντορας και manager της. Επιμελήθηκε την αλλαγή του look της και την έγραψε σε αγγλόφωνο σχολείο, προκειμένου να τη βάλει στην αμερικανική αγορά, καθώς μέχρι τότε εκείνη τραγουδούσε μόνο στα γαλλικά, και το 1981 έβαλε σε υποθήκη το σπίτι του για να χρηματοδοτήσει το πρώτο της άλμπουμ.

4reawrte 4

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...