Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Ανδρέα μου, μη φύγεις»

Στην Εντατική εσπευσμένα ο Μπάρκουλης με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ο οποίος δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Στην Εντατική εσπευσμένα ο Μπάρκουλης  με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ο οποίος δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Κραυγή αγωνίας από τη σύζυγό του 

Σε μηχανική υποστήριξη στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου «Αγία Ολγα» νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος μεταφέρθηκε εκεί εσπευσμένα, παρουσιάζοντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Παρά το γεγονός ότι προχθές ο δημοφιλής πρωταγωνιστής βγήκε από την καταστολή, η δυσκολία του να αναπνεύσει μόνος του οδήγησε στους γιατρούς να τον υποβοηθήσουν με αναπνευστήρα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αν και -σύμφωνα με τη σύζυγο και φύλακα-άγγελό του- είναι ανησυχητικό το ότι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Επιβαρυμένη υγεία

«Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η πνευμονία που έχει διαγνωστεί δεν είναι επικίνδυνη, όμως η αλήθεια είναι πως η υγεία του Ανδρέα είναι επιβαρυμένη από τις γαστρορραγίες, τη νεφρική ανεπάρκεια και το πνευμονικό οίδημα που υπέστη στο100 1329 παρελθόν. Προσπαθούν να τον ξυπνήσουν, όμως υπάρχει ακόμη δυσκολία σ’ αυτό.

Πρέπει και ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του» λέει στην «Espresso» η Μαρία Μπάρκουλη και προσθέτει με σπασμένη φωνή: «Δεν είμαι έτοιμη να χάσω τον Ανδρέα μου! Αλλά και ο γιος μας, ο Νικόλας, έχει πάθει σοκ. Το παιδί όλη την ώρα κλαίει. Προχθές που μπήκα να τον δω στην Εντατική τού ψέλλισα στο αυτί “Ανδρέα μου, μη φύγεις, άσε τους αγαπημένους φίλους σου ηθοποιούς εκεί πάνω και έλα πίσω σ’ εμένα και στο παιδί μας». Ο Ανδρέας, ο οποίος προφανώς με άκουγε, άρχισε να δακρύζει και εγώ πήρα μια γάζα και του σκούπισα τα δάκρυα. Δεν ξέρω τι να πω, ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Η Μαρία Μπάρκουλη δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του συζύγου της και ευχαριστεί από καρδιάς τον θεράποντα ιατρό του Γιάννη Ιωαννίδη, διευθυντή της Α’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Αγία Ολγα», ο οποίος, όπως λέει εκείνη με ευγνωμοσύνη, «και στο παρελθόν είχε σώσει τον Ανδρέα». Στο πλευρό της για συμπαράσταση βρίσκονται ο αδελφός του ηθοποιού Χρήστος Μπάρκουλης και οι κουμπάροι τους Δέσποινα Ταρατορίδου και Χρήστος Αλεπούς, άνθρωποι που η Μαρία εκτιμά πολύ.

f2

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...