Χιλιάδες κόσμου τίμησαν τον Αρη Σπίνο

Χιλιάδες κόσμου τίμησαν τον Αρη Σπίνο

Κατακλύστηκε από κόσμο το θέατρο «Ορφέας», αφού 2.000 τηλεθεατές τίμησαν τον δημοσιογράφο του Kontra Channel και υπ. βουλευτή του ΛΑΟΣ Αρη Σπίνο (φωτ.) στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της εκπομπής του.

Η τεράστια προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα του γνωστού δημοσιογράφου για το κόψιμο της καθιερωμένης πίτας της εκπομπής του, που προβάλλεται κάθε Παρασκευή μεσάνυχτα στο Kontra Channel με τον τίτλο «Στον ιστό της αράχνης» για τέταρτη χρονιά, ήταν πέρα από κάθε πρόβλεψη, ακόμη και των πιο αισιόδοξων.

Παρά το κρύο, ο καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο στο να δώσουν το παρών οι φίλοι της εκπομπής. Η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας μετατράπηκε σε προεκλογική συγκέντρωση, με έντονα τα στοιχεία του ενθουσιασμού και της μεγάλης αποδοχής του κόσμου προς το πρόσωπο του δημοσιογράφου, αφού είναι πλέον γνωστό ότι στις επικείμενες εκλογές θα εκτεθεί ως υποψήφιος βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Πειραιά με τον ΛΑΟΣ, ενώ ήταν και υπ. αντιπεριφερειάρχης στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση τιμήθηκε η μνήμη του αρχιφύλακα Σάββα Νεκτάριου, σε μια συμβολική πράξη, όπως είπε ο οικοδεσπότης της εκπομπής, για όλους τους ήρωες αστυνομικούς που έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν τραυματιστεί εν ώρα υπηρεσίας. Την αναμνηστική πλακέτα μνήμης παρέδωσε στη σύζυγο του ήρωα νεκρού αστυνομικού, καταχειροκροτούμενος, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και βουλευτής Β’ Αθηνών Κώστας Αϊβαλιώτης.

Στην ομιλία του ο Αρης Σπίνος τόνισε: «Οφείλουμε να τιμωρήσουμε με τις επόμενες πολιτικές μας επιλογές όλους αυτούς που από το 1974 έως σήμερα είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι στην αυριανή γενιά για τη σάπια και άθλια καθημερινότητα που γέμισαν τη ζωή μας. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο εάν ξεδιψάσουμε τον κώδικα των αξιών μας με τον θεσμό της οικογένειας, της εκκλησίας και της πατρίδας, που δακρύζουν βλέποντας το κατάντημα στο οποίο οδηγούν τον λαό μας απάτριδες κοινοβουλευτικοί άνδρες».