Οι καλύτερες στιγμές της Αννας σε λεύκωμα

Οι καλύτερες στιγμές της Αννας σε λεύκωμα

Λεύκωμα για την Αννα Βίσση! Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί βιβλίο που περιλαμβάνει κυρίως φωτογραφίες της απόλυτης Ελληνίδας σταρ από τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια της καριέρας της. Μέρος των εσόδων από την πώλησή του θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Εδώ και καιρό ετοιμάζεται ένα καλαίσθητο λεύκωμα με υλικό από τις καλύτερες στιγμές της Αννας Βίσση και συγκεκριμένα από την περίοδο 1996-97 όταν είχε κυκλοφορήσει το CD «Kλίμα τροπικό» και εμφανιζόταν στο «Χάος» μέχρι και σήμερα.

Το βιβλίο έχει επιμεληθεί ο Στέλιος Κοντέας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήρθε σε επαφή με την Αννα Βίσση και πήρε την έγκρισή της. Πέρυσι, όταν η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο κέντρο «Αθηνών Αρένα», είχε αναγγείλει από το μικρόφωνο την έκδοση του λευκώματος, καλώντας μάλιστα τον συγγραφέα να ανεβεί στην πίστα να το παρουσιάσει στο κοινό.

Στο λεύκωμα, που έχει τίτλο «Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ» και αποτελείται από 256 σελίδες, υπάρχουν 120 έγχρωμες φωτογραφίες (αρκετές από τις οποίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά) αλλά και αποσπάσματα από τις καλύτερες κριτικές που δημοσιεύτηκαν σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα από δημοσιογράφους και κριτικούς.

Επίσης, υπάρχει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με δηλώσεις της Αννας Βίσση, ταξινομημένες σε θεματικές ενότητες που παρουσιάζουν συνολικά τις απόψεις της τραγουδίστριας για διάφορα θέματα, τα οποία αφορούν κυρίως την καριέρα της.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον συγγραφέα πληροφορηθήκαμε πως η Αννα Βίσση του έθεσε τον μοναδικό όρο να δοθεί ένα ποσοστό επί της λιανικής τιμής του βιβλίου στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Sophia Foundation», το οποίο ως γνωστό η τραγουδίστρια στηρίζει τα τελευταία χρόνια με κάθε τρόπο.

Να τονίσουμε ότι το εν λόγω λεύκωμα δεν αποτελεί βιογραφία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, είναι όμως μια καλαίσθητη έκδοση αφιερωμένη σε ένα μέρος της λαμπρής καριέρας της, που ξεκίνησε πριν από περίπου σαράντα χρόνια και συνεχίζεται σε υψηλά επίπεδα μέχρι τις μέρες μας.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ