Το «Nip/Tuck» στο Star!

TV GOSSIP

Το «Nip/Tuck» στο Star!

Mία από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη, προβάλλεται ήδη καθημερινά στο Star και από την πρώτη μέρα προβολής κέρδισε τις εντυπώσεις!

Το «Nip/Tuck» είναι αμερικανικής παραγωγής κι έχουν γυριστεί τέσσερις κύκλοι. Το κανάλι ξεκίνησε με τον 1ο κύκλο, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Τα θέματα του σίριαλ βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά, π.χ. η ιστορία ενός εμπόρου ναρκωτικών που θέλει να αλλάξει το πρόσωπό του για να ξεφύγει από τις Αρχές, της κοπέλας που είναι εθισμένη στις πλαστικές εγχειρήσεις, των σιαμαίων διδύμων που αποφασίζουν να χωριστούν μετά την ενηλικίωση, της γυναίκας που ζυγίζει σχεδόν μισό τόνο!

Κάποιες μικρές μετατροπές μόνο γίνονται για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τι θα δούμε, όμως, σε αυτό το επεισόδιο; Ο Σον Μακναμάρα και ο Κρίστιαν Τρόι είναι δύο πλαστικοί χειρουργοί και φίλοι, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους κερδοφόρα επιχείρηση αισθητικών επεμβάσεων στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Σε μια πόλη όπου η ωραία εμφάνιση ξεκλειδώνει την πόρτα της επιτυχίας, οι άνθρωποι καταδιώκονται από τη σκιά της πλεονεξίας σε κάθε τους βήμα. Η βιομηχανία της ομορφιάς επιβιώνει χάρη στην ανικανοποίητη φύση γυναικών και ανδρών, που επιθυμούν να αντικρίσουν τη «βελτιωμένη» εικόνα τους στον καθρέφτη. Οι δύο γιατροί-ήρωες λατρεύονται σαν θεοί, κερδίζουν χρήματα και αναγνώριση, όμως, αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα, υπαρξιακές αγωνίες και το άγχος του επαγγελματικού κι ερωτικού ανταγωνισμού, χάνοντας τον έλεγχο και την αυτοκυριαρχία τους...

Μια σειρά που αναμέναμε με αγωνία!