Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οταν η Πάρις συνάντησε την Τζούλια!

Η «χρυσή» κληρονόμος και dj, που βρέθηκε στη Μύκονο για να παίξει μουσική στο κλαμπ Cavo Paradiso, ήρθε τετ α τετ με την Αλεξανδράτου στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου διέμενε

Συνάντηση κορυφής στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου. Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε τετ α τετ με το είδωλό της, την Πάρις Χίλτον! Η «χρυσή» κληρονόμος και dj έφτασε προχθές στο κοσμικό νησί των Κυκλάδων, με αφορμή το προγραμματισμένο για το ίδιο βράδυ live της στο φημισμένο παραλιακό κλαμπ Cavo Paradiso.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οπως τον περασμένο Ιούνιο, που είχε ξανάρθει στη Μύκονο για τον παραμυθένιο γάμο της Αννα Μπεατρίς Μπάρος και του Καρίμ ελ Σιάτι, έτσι και τώρα η Πάρις ταξίδεψε στην Ελλάδα με ιδιωτικό τζετ, ενώ κατέλυσε στην πολυτελή βίλα μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, στην Ελιά, όπου είχε μείνει και την προηγούμενη φορά. Θέλοντας να αποφύγει τους παπαράτσι που την περίμεναν στο αεροδρόμιο, η Πάρις Χίλτον σχεδόν μεταμφιέστηκε.

Φόρεσε ένα φαρδύ στρατιωτικό μπουφάν που έγραφε στην πλάτη την ατάκα «I hate everyone» (σ.σ.: «τους μισώ όλους»), καπέλο, μαύρο παντελόνι και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Ετσι κατάφερε να φτάσει ανενόχλητη στο ξενοδοχείο της. Στο λόμπι την υποδέχτηκαν ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης και βεβαίως η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έλαμπε μέσα στο μάξι ροζ φόρεμά της.

fgweq5gwetrg

Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνάντησής τους αντάλλαξαν φιλικές κουβέντες. Μάλιστα, ο Ρέβης είπε στη διάσημη κληρονόμο πως η Τζούλια είναι η Πάρις Χίλτον της Ελλάδας κι εκείνη χαμογέλασε.

Οπως ισχυρίζεται πάντως ο γνωστός μάνατζερ, αυτή δεν ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών. «Η πρώτη γνωριμία τους έγινε παλιότερα στις Κάννες, τη χρονιά που είχαμε πάει στο φεστιβάλ εγώ και η Τζούλια. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο και οι δυο τους είχαν πιάσει την κουβέντα για τα σκυλιά τους.

Τόσο η Τζούλια όσο και η Χίλτον λατρεύουν τα τσιουάουα. Προχθές, μάλιστα, που βρέθηκαν ξανά, η Πάρις τη θυμήθηκε αμέσως» δηλώνει στην «Espresso» ο Σπύρος Ρέβης και προσθέτει: «Οταν η Τζούλια είπε στην Πάρις πόσο πολύ της αρέσουν τα γυαλιά της, εκείνη της τα χάρισε. Και βέβαια διασκεδάσαμε στο Cavo Paradiso, όπου έπαιξε μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Ακόμη, η Χίλτον μάς κάλεσε με την Τζούλια να την επισκεφθούμε στην Ιμπιζα και στο Λος Αντζελες για διακοπές».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...