Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ • ΦΩΤΑΕΡΙΟ 2016

Μπορεί ακόμα να διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο, όμως ήδη πολλά από τα σχήματα που θα απολαύσουμε τον ερχόμενο χειμώνα έχουν κλειδώσει

Μπορεί ακόμα να διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο, όμως ήδη πολλά από τα σχήματα που θα απολαύσουμε τον ερχόμενο χειμώνα έχουν κλειδώσει, όπως επίσης και τα μαγαζιά που θα τα φιλοξενήσουν. Ένα από αυτά που αναμένεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, και η επερχόμενη συνεργασία ανάμεσα σε Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστο Μενιδιάτη. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά μουσικά και η πίστα του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο είναι εκείνη που θα φιλοξενήσει τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση. Δύο μεγάλες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, με αποσκευές πολλών χρόνων, ετοιμάζονται να ενωθούν και να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία της διασκέδασης.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ • ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Πριν είκοσι χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ που μάλιστα έγινε πλατινένιο και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Και κάπως έτσι, από την αρχή φάνηκε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική δισκογραφία. Οι επόμενες δουλειές της γνώρισαν αντίστοιχη επιτυχία και μέχρι σήμερα η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κυκλοφορήσει αμέτρητες επιτυχίες και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά. Οι εμφανίσεις της στην Αθήνα, και όχι μόνο, γνωρίζουν πάντοτε τεράστια επιτυχία και η τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι των προγραμμάτων αυτών. Την περσινή σεζόν, η τραγουδίστρια μας χάρισε μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από την πίστα του Vox, έχοντας στο πλευρό της τη Στέλλα Καλλή, και φέτος ετοιμάζεται να ανέβει για ακόμα μια φορά στην πίστα του Φωταέριο. Εκεί, την είδαμε για δύο παραστάσεις την περασμένη άνοιξη. Νατάσα Θεοδωρίδου Φωταέριο μας παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα, και κάπως έτσι η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να συνεχίσει την επιτυχία και την ερχόμενη σεζόν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ • ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Πάνω από μια δεκαετία βρίσκεται στα μουσικά δρώμενα ο Χρήστος Μενιδιάτης, κάνοντας σταθερά βήματα προς την επιτυχία. Κάθε σεζόν, οι επιτυχίες του καλλιτέχνη ακούγονται ασταμάτητα και εκείνος έχει μια σταθερή θέση στις πίστες της πόλης. Αναμφίβολα όμως, η πίστα με την οποία είχε συνδέσει το όνομά του μέχρι σήμερα είναι εκείνη του Frangelico στην οποία ανέβηκε και προκάλεσε πανικό επί πολλές σεζόν. Την περασμένη σεζόν τον είδαμε σε μία συνεργασία έκπληξη που τάραξε για τα καλά τα νερά της διασκέδασης. Ο Χρήστος Μενιδιάτης ανέβηκε στην πίστα του Posidonio και μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο έφεραν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Και φέτος, ύστερα από το πέρας της επιτυχίας αυτής, ετοιμάζεται και πάλι να μας καταπλήξει, μέσα από τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θεοδωρίδου – Μενιδιάτης • Φωταέριο  ετοιμάζονται να μας χαρίσουν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης την ερχόμενη σεζόν.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Την πέμπτη σεζόν του στη ζωή της Αθήνας ετοιμάζεται να διανύσει φέτος το Φωταέριο, μια από τις πιο νέες αλλά και πιο αγαπημένες πίστες στην πόλη. Το Φωταέριο στεγάζεται στην οδό Πειραιώς και το Γκάζι και την επιτυχία αυτή το μαγαζί γνώρισε, έχοντας στην πίστα του τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη. Ο τελευταίος εγκαινίασε το χώρο με τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και συνέχισε για ακόμα μια σεζόν τη συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή. Από την πίστα του επίσης έχουν περάσει Νότης Σφακιανάκης και Πέγκυ Ζήνα, ενώ την ερχόμενη σεζόν το κέντρο ετοιμάζεται για ακόμα μια συνεργασία φωτιά. Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστος Μενιδιάτης Φωταέριο θα αποτελέσουν τον απόλυτο συνδυασμό στη φετινή διασκέδαση. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...