Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Ο άγνωστος γιος του Μπάρκουλη

Το συγκινητικό αντίο στον πατέρα του από τον Ντρε (Αντρέα) Ντιρλάντ, που ζει στον Καναδά, και τα λόγια στήριξης από τον 15χρονο Νικόλα

Ο παράφορος έρωτας του Ανδρέα Μπάρκουλη με μια belly dancer τη δεκαετία του ’70 στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τού χάρισε ένα παιδί. Η εμπλοκή του ονόματός του σε μια υπόθεση με ναρκωτικά -συνελήφθη με μικροποσότητα χασίς και εξέτισε ποινή στις φυλακές της Αίγινας- τον ανάγκασε να φύγει στην Αμερική, στις 16 Απριλίου 1974, όπου εργαζόταν ως τραγουδιστής κάνοντας περιοδείες σε όλη την ήπειρο.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Και φυσικά η ζωή του ήταν και εκεί το ίδιο θυελλώδης. Λίγα χρόνια μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στην Ελλάδα μόνος, αφήνοντας το παιδί πίσω στον Καναδά. Το αγοράκι εκείνο μεγάλωσε και σήμερα έχει κάνει τη δική του οικογένεια στο Τορόντο, με την αγαπημένη του Κάθριν.

f35t35 2Πρόκειται για τον 40χρονο Ντρε (Αντρέα) Ντιρλάντ, τον άγνωστο γιο του αείμνηστου ηθοποιού, που εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του λατρεμένου μπαμπά του με ένα post το οποίο δημοσίευσε στις σελίδες της Μαίρης και του Νικόλα Μπάρκουλη στο facebook.

«Με λύπη μου ενημερώθηκα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ηταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του σημεία. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου, αφού οι ζωές μας ήταν σε αντίθετες πλευρές της Γης. Το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά το να χάσεις έναν πατέρα είναι ακόμα πιο σκληρό. Είθε να αναπαυτείς στον ουρανό ανάμεσα στα αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ».

Ετσι τον αποχαιρέτησε συγκλονισμένος ο Αντρέα Ντιρλάντ. «Αδερφέ, σ’ αγαπώ, μείνε δυνατός, είμαι εδώ για σένα» του απάντησε ο Νικόλας και εκείνος του άνοιξε την αγκαλιά του. «Ευχαριστώ, Νίκο, κι εγώ σ’ αγαπώ. Ας κρατήσουμε επαφή κι ας είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο».

Η Μαίρη Μπάρκουλη γνωρίστηκε με το εκτός γάμου παιδί του συζύγου της πριν από 17 χρόνια. «Είναι ένα γλυκό αγόρι. Ηρθε το 1999 στην Αθήνα και μας εξέπληξαν η ευγένεια, το ήθος και η λατρεία που έδειξε στο f35t35 3πρόσωπο του μπαμπά του. Είχε να τον δει αρκετά χρόνια» αποκαλύπτει στην «Espresso» η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη δύο ημέρες αφότου αποχαιρέτησε στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης τον αγαπημένο της σύντροφο.

«Πριν από τρεις εβδομάδες, όταν ενημερώθηκε πως ο πατέρας του νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μου έστειλε στο κινητό μια οικογενειακή πόζα μαζί με τον τρίχρονο γιο του Μέισον, που είναι “φτυστός” ο Νικόλας μας. Μπήκα λοιπόν στην Εντατική και έδειξα τη φωτογραφία στον Ανδρέα. “Αυτός είναι το εγγόνι σου” του είπα. “Πες του να έρθει να τον δω από κοντά” απάντησε και τον έπιασαν τα κλάματα. Συγκινήθηκε» θυμάται η χήρα του ηθοποιού.

Η συνάντησή τους

Το 2000 ο Ντρε Ντιρλάντ επέστρεψε στην Ελλάδα για τη διαδικασία αναγνώρισης της πατρότητάς του. Εκείνη την ημέρα φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί χαμογελαστοί και κυρίως ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος. Αυτήν τη φωτογραφία «ανέβασε» στο διαδίκτυο ο μακρινός (χιλιομετρικά) γιος του αείμνηστου ηθοποιού στο στερνό γλυκό αντίο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...