Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Φουσκωτό με τεράστια ποσότητα χασίς εντοπίστηκε ανοιχτά του Μεσολογγίου

Φρένο στην εισαγωγή μιας τεράστιας ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, που φέρεται ότι αγγίζει τον έναν τόνο, έβαλαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου

Φρένο στην εισαγωγή μιας τεράστιας ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, που φέρεται ότι αγγίζει τον έναν τόνο, έβαλαν οι άνδρες της Ασφαλείας image 7του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, οι οποίοι εγκλώβισαν το φουσκωτό με το οποίο μεταφερόταν (πιθανότατα από την Αλβανία) στη θαλάσσια περιοχή Μπούκα Ευηνοχωρίου στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι λιμενικοί είχαν πληροφορίες για την επικείμενη απόπειρα μεταφοράς μεγάλης ποσότητας χασίς από τη θάλασσα και όργωναν τη θαλάσσια περιοχή με πλωτό περιπολικό του Λιμενικού, ώσπου εντόπισαν το μήκους 10 μέτρων σκάφος, που έφερε τρεις μηχανές μεγάλου κυβισμού. Εκαναν σήμα στον οδηγό να το σταματήσει, προκειμένου να το ελέγξουν, αλλά εκείνος, όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οταν αντιλήφθηκε ότι το πλωτό του Λιμενικού που τους καταδίωκε πλησίαζε, ο κυβερνήτης έριξε το φουσκωτό στα αβαθή, ανοιχτά του Μεσολογγίου και προσάραξε, με τους επιβαίνοντες να το εγκαταλείπουν με σβέλτες κινήσεις μαζί με το φορτίο του και να τρέπονται σε φυγή στη στεριά.
Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκολληθεί το φουσκωτό, μεταφέρθηκε στον λιμένα του Μεσολογγίου, όπου ξεφορτώθηκαν οι δεκάδες σάκοι με τα ναρκωτικά, για να γίνει η απαραίτητη καταμέτρηση.

Ολο το απόγευμα, χθες, οι λιμενικοί ξεφόρτωναν τους σάκους με το χασίς και τους ζύγιζαν με μεγάλη προσοχή, ενώ κλήθηκε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα από το σκάφος, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι επιβάτες. Παράλληλα, η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσει τα άγνωστα άτομα που επέβαιναν στο σκάφος και τα οποία διέφυγαν στην ενδοχώρα για να αποφύγουν τη σύλληψη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...