Η Λιάνα και ο πιο sexy άντρας

TV GOSSIP

Η Λιάνα και ο πιο sexy άντρας

Μέχρι πρότινος μας είχε συνηθίσει να βγαίνει και να τα λέει ξεκάθαρα, έξω από τα δόντια. Στη βραδιά απονομής γνωστών τηλεοπτικών βραβείων, όμως, μας έδειξε και μια άλλη πτυχή της, εντελώς διαφορετική, ότι διαθέτει και πνευματώδες χιούμορ.
Ο λόγος, φυσικά, για την πληθωρική Λιάνα Κανέλλη που στην εν λόγω εκδήλωση είπε κάτι που πολλοί έσπευσαν να τονίσουν ότι αποτέλεσε το highlight της βραδιάς!

Τι ήταν αυτό; Η Λιάνα δεν δίστασε να δηλώσει την ώρα που παρέδιδε κάποιο βραβείο ότι, σύμφωνα με... γκάλοπ του Λάκη Λαζόπουλου, ο πιο sexy άντρας της τηλεοπτικής χρονιάς είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης!

Πώς αντέδρασε, όμως, ο παρουσιαστής του πρωινού «Κοινωνία ώρα Mega», που καθόταν σ’ ένα από τα πρώτα τραπέζια και δεν πίστευε στ’ αφτιά του; Χαμογέλασε με την ψυχή του κι έδειξε να το χαίρεται... αρκούντως και δεόντως!

«Ευχαριστώ πολύ την κ. Λιάνα Κανέλλη», μας είπε χαμογελώντας ο Δημήτρης Καμπουράκης. «Ούτε... σέξι είμαι ούτε ο πιο σέξι! Αυτό το πήρε από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος το πήρε από... γκάλοπ της Μαρίας Μπακοδήμου».

Κατά τα άλλα, η εκπομπή του έγκυρου και καταξιωμένου δημοσιογράφου, την οποία παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Οικονομέα, τα πάει πάντα πολύ καλά και από πλευράς τηλεθέασης, αλλά και από πλευράς... ποικιλίας κι εκπλήξεων! Γιατί το λέμε αυτό; Το πρωινό της Τρίτης είδαμε τον Δημήτρη on camera να αλλάζει πουκάμισο, αφού κάνοντας... κινηματογραφικά εφέ ο Γιώργος Οικονομέας τον πυροβόλησε και τον λέρωσε με ψεύτικο αίμα!

Η αμεσότητα πάντως και των δύο είναι γνωστή, κάτι προφανώς που τους έχει καταστήσει τόσο πολύ οικείους στο τηλεοπτικό κοινό, ώστε να τους δίνει πολλά points τηλεθέασης.Φωτ. 1: Η Λιάνα Κανέλλη που δήλωσε στην τελετή απονομής γνωστών τηλεοπτικών βραβείων ότι ο πιο sexy άντρας είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Φωτ. 2: Το δίδυμο της πετυχημένης εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», Δημήτρης Καμπουράκης - Γιώργος Οικονομέας.

Φωτ. 3: Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος (.......) που πρώτοι άρχισαν το γκάλοπ με τον πιο... sexy άντρα της TV και μετά το συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος (........).