Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Βογκητά ηδονής σε γραφεία βουλευτών

► Επαρχιώτες βουλευτές έχουν κάνει γκαρσονιέρες τα γραφεία τους σε κεντρικά σημεία της Αθήνας!
► Οι αιθέριες υπάρξεις που εμφανίζονται τα μεσημέρια και οι… αναστεναγμοί που ήδη ενοχλούν τους γείτονες!

23462363464tΟσα παίρνει ο άνεμος
Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Επαρχιώτες βουλευτές έχουν κάνει γκαρσονιέρες τα γραφεία τους σε κεντρικά σημεία της Αθήνας!

Οι αιθέριες υπάρξεις που εμφανίζονται τα μεσημέρια και οι… αναστεναγμοί που ήδη ενοχλούν τους γείτονες!

Η Βουλής, η Μητροπόλεως ή η Σέκερη είναι ο πιο ερωτικός δρόμος της Αθήνας; Το ερώτημα είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί, καθώς οι τρεις αυτοί δρόμοι φιλοξενούν γραφεία βουλευτών από την επαρχία, που, όπως μαθαίνει η στήλη, εμφανίζονται να είναι με ιδιαίτερα… δραστήρια λίμπιντο!

Πάνε κι έρχονται οι αιθέριες υπάρξεις στις πολυκατοικίες που φιλοξενούν τα γραφεία των πολιτικών, σε σημείο που κάποιες φορές ενοχλούνται οι γείτονες! Ειδοποιήθηκαν σχετικώς μέχρι και οι θυρωροί! Την τιμητική τους έχουν τα μεσημέρια… και φυσικά πρωταθλητές είναι οι συριζαίοι, που έχουν καταλάβει και τους τρεις δρόμους. Βάλτε ηχομόνωση, παιδιά! Σας πήραν χαμπάρι!

t3q4twe4t 7 0Η κυβέρνηση με τους… φουντωτούς

Τα δύο πιο φουντωτά κεφάλια (σε μαλλιά) συναντήθηκαν χθες στο καφενείο της Βουλής. Ο πολύς Παύλος Πολάκης και η Σία Αναγνωστοπούλου. Οι δυο τους ίσως να μην το γνωρίζουν αλλά έχουν πολλά κοινά! Αγριοι σε εμφάνιση, ατίθασοι στην κόμη, καπνιστές ακαταμάχητοι και αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω τους. Βρέξει χιονίσει, ίδιοι! Οι συνάδελφοί τους από τον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια τους θαυμάζουν και από την άλλη απορούν με το image τους. Για τον επίκαιρο, λοιπόν, αναπληρωτή υπουργό Υγείας οι περισσότεροι σχολίαζαν ότι «με αυτά που λέει εναντίον των δημοσιογράφων αποπροσανατολίζει την κουβέντα και κερδίζει ο ίδιος το παιχνίδι εις βάρος της κυβέρνησης. Αλλά τι να κάνουμε, είναι πολύ μπρουτάλ τύπος»! Δυστυχώς, συμπληρώνουμε εμείς, μπρουτάλ είναι όχι μόνο ο Πολάκης αλλά ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ.

t3q4twe4t 6Τους απαντούσε με μάνγκο, αβοκάντο και παπάγιες!

Τους τρέλανε στις παπάγιες ο Γιώργος Κουρής (φωτό), που χθες βρέθηκε να καταθέτει στην Επιτροπή που διερευνά τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων.

Οι βουλευτές τον ρωτούσαν για τα δάνεια κι αυτός τους απαντούσε με μάνγκο κι αβοκάντο! Μάλιστα τους έδειξε και φωτογραφίες με το κτήμα του στην Κεφαλλονιά και τις καλλιέργειές του. «Γνωρίζετε ότι το περγαμόντο της Κεφαλλονιάς είναι μοναδικό στον κόσμο;» ρώτησε τους βουλευτές.

Κι αφού έπλεξε και το εγκώμιο του Ανδρέα Παπανδρέου, ολοκλήρωσε τη… φρουτώδη κατάθεσή του. Εν ολίγοις, πήγε η παπάγια σύννεφο!

t3q4twe4t 5Ο Μπακογιάννης και η ιδέα με τα… drones

Οτι γυρίζουν drones γύρω από οποιαδήποτε δραστηριότητα της καθημερινότητάς μας το γνωρίζουμε ήδη. Αλλωστε ποιος δεν θυμάται τα drones που πετούσαν πάνω από το κτίριο όπου βρίσκονταν οι καναλάρχες ή αυτά που πετούν πάνω από τις φυλακές για να ρίχνουν τσιγάρα! Ομως drones στην υπηρεσία της πολιτικής πρώτη φορά ακούμε. Είπε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης (φωτό): «Κάναμε τις πρώτες δοκιμαστικές λήψεις με drones για τον καλύτερο έλεγχο κυρίως των αντιπλημμυρικών έργων. Εχουμε πλάνα από τον Σπερχειό». Μπράβο, Κώστα, ωραία κι άνετη ιδέα. Εσύ κάθεσαι και το drone σου δουλεύει!

! Ο Νικήτας προχθές ευχήθηκε στον Κώστα Καραμανλή για τα γενέθλιά του και χθες ο πρώην πρωθυπουργός τού το ανταπέδωσε, μια και ο αντιπρόεδρος της Βουλής γιόρταζε! Του αγίου Νικήτα λοιπόν, του… οσίου Κακλαμάνη του μεγάλου, και ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία από το γραφείο του στη t3q4twe4t 4Βουλή λέγοντας: «Οι συνεργάτες μου, τα παιδιά που δουλεύουμε μαζί καθημερινά, μου ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την εορτή μου! Να είστε όλοι καλά για τις ευχές σας!» Νικήτα μου, και η στήλη σου εύχεται «χρόνια σου πολλά»!

 Τι μπορεί να είναι χειρότερο, αναρωτιέμαι διαβάζοντας την είδηση για την έφοδο εισαγγελέων στο σπίτι Στουρνάρα, στην περίπτωση που κάποιο μεσημέρι χτυπούν την πόρτα του σπιτιού σου…

Να είναι η κουτσομπόλα διαχειρίστρια της πολυκατοικίας και να σε βρει ατημέλητη ή να έρθουν οι εισαγγελείς και να μην έχεις πάει κομμωτήριο, και το χειρότερο να μην έχεις βάλει σκούπα;

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389


{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....