Τα σεξουαλικά χάδια Καμίλα και Καρόλου

ΚΟΣΜΟΣ
Πικάντικο ντοκιμαντέρ με ροζ ιστορίες που πρόβαλε το Channel 4 για το πριγκιπικό ζεύγος αναστατώνουν το

Τα σεξουαλικά χάδια Καμίλα και Καρόλου

Σε τροχιά σύγκρουσης με το Μπάκιγχαμ έχει μπει το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, το οποίο, προτού καλά-καλά καταλαγιάσει ο θόρυβος για το ντοκιμαντέρ με τις φωτογραφίες της Νταϊάνα από το δυστύχημα, καταπιάνεται και με την Καμίλα. Συγκεκριμένα, το κανάλι προέβαλε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της δεύτερης συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε στη νιότη του, επειδή η Καμίλα είχε χάσει την αγνότητά της!

Το ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο «Βασίλισσα Καμίλα» περιελάμβανε και τις κασέτες που προκάλεσαν πριν από καιρό το «Camillagate», στις οποίες η Καμίλα και ο Κάρολος φέρονται να ανταλλάσσουν πολύ προσωπικά έως άκρως σεξουαλικά χάδια. Επίσης, προβλήθηκαν και σκηνές από τις αντιδράσεις του κόσμου κατά το δεύτερο γάμο του Καρόλου. Ενδεικτικά, φαίνεται ένας διαδηλωτής που κρατά ένα πλακάτ στο οποίο αποκαλεί την Καμίλα «ροτβάιλερ» και παράλληλα λεκτικά τη... στολίζει με το χαρακτηρισμό «βρόμα».

Παρ' όλα αυτά, η εικόνα που προκύπτει για την Καμίλα δεν είναι αρνητική, αφού παρουσιάζεται ως μια γυναίκα που έχασε άδικα ένα βασιλικό γάμο, επειδή έτυχε να χάσει την αγνότητά της στα 17 της. Και, βέβαια, δεν παραλείπεται η σύγκριση με την προγιαγιά της, την Αλις Κέπελ, που είχε επίσης σχέση με έναν πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Εδουάρδο τον 7ο.