Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Η «είδηση» που γκρέμισε το διαδίκτυο με τη γιατρό πορνοστάρ και τον… Πολάκη

Τι είπε στην «Espresso» η Αδάμη για το «ρεπορτάζ» που τη χρεώνει ως φανατική θαυμάστρια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τι είπε στην «Espresso» η Αδάμη για το «ρεπορτάζ» που τη χρεώνει ως φανατική θαυμάστρια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Οι άντρες οι επονομαζόμενοι και «μπρουτάλ», κοινώς ολίγον… άξεστοι σε όλα, πάντοτε άρεσαν στις γυναίκες! Αλλά ότι θα είχε τέτοιο σουξέ το νούμερο 1 βαρύ αρσενικό της κυβέρνησης, δηλαδή ο Παύλος Πολάκης, δεν ήταν κάτι αναμενόμενο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, στην ποδιά του οποίου σφάζονται τα κορίτσια, έχει θαυμάστρια τη γιατρό πορνοστάρ Αφροδίτη Αδάμη. Η 24χρονη τελειόφοιτος της Ιατρικής και νυν «μούσα του πορνό» τρελαίνεται στη θέα του υπουργού με το ακούρευτο μαλλί και το ωμό λεκτικό! «Ο πιο sexy πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιον τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου…!» λέει η «ξαπλωτή καλλονή», που παράτησε το αγροτικό της στην Ιατρική και το κάνει στις πορνοταινίες.

Αν ο Παύλος Πολάκης ενδιαφέρεται να συνδράμει τη νιότη στη Βουλή, η Αφροδίτη δηλώνει ότι την ενδιαφέρει η πολιτική, με τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά! Η Αφροδίτη πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς). Αλλά ποιος καίγεται τώρα για τις γάζες και τα ντεπόν… Ο Σειρηνάκης να ‘ναι καλά. Ετσι σκέφτηκε η Αφροδίτη και βρέθηκε στα πλατό της ελληνικής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina για να γυρίσει τα πρώτα της πορνό!Υπουργέ μου, σου έφεξε…

Η καλλονή του Φαήλου

failos

«Μη, γαρίφαλό μου, μη μοσχοβολάς, χάνω το μυαλό μου, αν δε μου μιλάς». Αυτό είναι το τραγουδάκι που λέει στον Φαήλο της η καλλονή φίλη του Τζούλια Παπαδοπούλου. Ο ιδρυτής της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, που το βαφτιστικό του είναι Γαρουφαήλ, είναι ο έρωτας της γνωστής «καλλιτεχνικής blogger» Τζούλιας και οι δυο τους συνδυάζουν ως ζευγάρι το μυαλό με την ομορφιά. Σε μία από τις περιπλανήσεις τους στο κέντρο της πόλης ο φακός της στήλης καραδοκούσε. Τυχερός ο Φαήλος…

(!) 

Η Μιμή Ντενίση «ψηφίζει» Κυριάκο Μητσοτάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός, της οποίας η παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» έχει σπάσει ταμεία, έσπευσε χθες να συναντήσει και να φιλήσει τον πρόεδρο της Ν.Δ., μετά την παρουσίαση του μητρώου στελεχών που έκανε εκείνος στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Η Μιμή ήταν εκεί και η Μιμή αγαπάει τον Κυριάκο, λόγω και της στενής φιλικής σχέσης που είχε με τη μητέρα του προέδρου Μαρίκα Μητσοτάκη. Η ωραία «φαν» λοιπόν του Κυριάκου τον περίμενε υπομονετικά να τελειώσει την παρουσίασή του και ύστερα τον είδε και συζήτησαν. Εκείνος την υποδέχθηκε με ενθουσιασμό. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., πολύ μοντέρνος και απολύτως καλωδιωμένος, ανέλυσε ως άλλος μεγαλομάνατζερ το πρότζεκτ του… Το μητρώο πολιτικών στελεχών θα είναι μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο, στην οποία όποιος επιθυμεί θα μπορεί να ανεβάζει το βιογραφικό του. Μέσα από αυτή τη δεξαμενή θα προκύψουν τα νέα «γαλάζια» στελέχη.

Η τούρτα γενεθλίων για τον κανακάρη της

Τούρτα για τον γιο της έφτιαξε η βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ.ssw Μαρία Αντωνίου, αφού ο μικρός είχε τα γενέθλιά του. Ο Βασίλης έσβησε τα κεράκια και η μαμά τού ευχήθηκε και διαδικτυακά. Η Μαρία είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Τσιφτσή, που εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και είναι μητέρα δύο αγοριών, του Θάνου, 17 χρόνων, και του Βασίλη που έκλεισε τα 15 χρόνια του. Βλέπετε, και οι βουλευτίνες είναι μανούλες.

pelegrinis me mathites
Ποδοπατήθηκαν για να φωτογραφηθούν με τον υφυπουργό Παιδείας Θεοδόση Πελεγρίνη οι μαθητές των σχολείων της Χαλκιδικής. Τα παιδιά παρουσίασαν εργασία με θέμα τον Αριστοτέλη στον ειδικό περί της Φιλοσοφίας, τον καθηγητή Πελεγρίνη. Εκείνος, χαρούμενος, δεν χάλασε κανένα χατίρι των παιδιών.

Το κόκκινο πανί

agiasmos

Φόρεσαν τα καλά τους οι βουλευτές και πήγαν χθες στη Βουλή για τον καθιερωμένο αγιασμό. Ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης τους υποδέχθηκε επισήμως και πανηγυρικά. Κόκκινο πανί ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που πήγε να τους… αγιάσει και μια χαρά έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Εν ολίγοις, τους είπε ότι, όπως κυβερνούν, είναι «αλλού η θάλασσα κι αλλού το πλοίο»! Πάντως η νέα σεζόν άρχισε μαζί με αυτήν της… Μενεγάκη. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...