Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Ο σφαγέας της Κυριακής θα εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους

Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν εκ νέου τον 39χρονο που...

Ερωτικός μετανάστης ο Σάρρας!

Ο 30χρονος εφοπλιστής ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στη Ν. Υόρκη, αφού είναι in love με μοντέλο

Ο 30χρονος εφοπλιστής ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στη Ν. Υόρκη, αφού είναι in love με μοντέλο

Ο Ηλίας Σάρρας, γιος του εφοπλιστή Γιάννη Σάρρα και της Ευγενίας Δασκαλοπούλου (στην οποία νήκε η βιομηχανία ΔΕΛΤΑ), ερωτεύτηκε σφόδρα ένα εντυπωσιακό μοντέλο που ζει κι εργάζεται στη Νέα Υόρκη, και αποφάσισε να την ακολουθήσει στην πόλη της.

Ο 30χρονος εφοπλιστής και η Λίζα Τζάκσον γνωρίστηκαν στην αμερικανική μητρόπολη και ερωτεύτηκαν στις αρχές του καλοκαιριού, και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι. 14580547 925541017550339 166695926 nΟι δυο τους έκαναν διακοπές στη Μύκονο, όπου διέμειναν στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Φανάρι, ενώ όταν επέστρεψαν στην Αθήνα επέλεξαν τη βίλα της Κηφισιάς. Οι κοινές εμφανίσεις τους στην πρωτεύουσα γίνονται κυρίως σε ακριβά εστιατόρια και σε στέκια του Κολωνακίου, ενώ ο Ηλίας έχει φροντίσει ώστε η Λίζα να γνωρίσει την ελληνική διασκέδαση, και δη τα… μπουζούκια.

Στα μπουζούκια

Η 29χρονη καλλονή, μάλιστα, συνηθίζει να αναρτά στα social media βίντεο από τις εξορμήσεις της στα νυχτερινά κέντρα, υποσημειώνοντας το πόσο διασκεδάζει.

Οταν η Λίζα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ο Ηλίας πυκνώνει τα ταξίδια του πέραν του Ατλαντικού, αφού διατηρεί διαμέρισμα (το οποίο φημολογείται ότι αγόρασε περί τα 7.565.000 δολάρια) σε κτίριο που διαχειρίζεται ο Αντρέ Μπαλάζ, ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς κτηματομεσίτες. Αντί λοιπόν να κάνει το Αθήνα – New York… Κολιάτσου – Παγκράτι, ο νεαρός εφοπλιστής αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα «απέναντι», ώστε να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του. Η κίνησή του αυτή, για όσους τον γνωρίζουν καλά, σημαίνει ότι ο Ηλίας μάλλον βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του με την πανέμορφη Λίζα και δεν αποκλείουν σύντομα να παραλάβουν το προσκλητήριο του γάμου τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Σάρρας συμπεριλαμβανόταν στη λίστα με τους περιζήτητους εργένηδες, είναι γοητευτικός, αγαπά τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικα μέρη και την καλή ζωή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388

Ο Ηλίας Σάρρας, γιος του εφοπλιστή Γιάννη Σάρρα και της Ευγενίας Δασκαλοπούλου (στην οποία νήκε η βιομηχανία ΔΕΛΤΑ), ερωτεύτηκε σφόδρα ένα εντυπωσιακό μοντέλο που ζει κι εργάζεται στη Νέα Υόρκη, και αποφάσισε να την ακολουθήσει στην πόλη της.

Ο 30χρονος εφοπλιστής και η Λίζα Τζάκσον γνωρίστηκαν στην αμερικανική μητρόπολη και ερωτεύτηκαν στις αρχές του καλοκαιριού, και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι. Οι δυο τους έκαναν διακοπές στη Μύκονο, όπου διέμειναν στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Φανάρι, ενώ όταν επέστρεψαν στην Αθήνα επέλεξαν τη βίλα της Κηφισιάς. Οι κοινές εμφανίσεις τους στην πρωτεύουσα γίνονται κυρίως σε ακριβά εστιατόρια και σε στέκια του Κολωνακίου, ενώ ο Ηλίας έχει φροντίσει ώστε η Λίζα να γνωρίσει την ελληνική διασκέδαση, και δη τα… μπουζούκια. Η 29χρονη καλλονή, μάλιστα, συνηθίζει να αναρτά στα social media βίντεο από τις εξορμήσεις της στα νυχτερινά κέντρα, υποσημειώνοντας το πόσο διασκεδάζει.

Οταν η Λίζα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ο Ηλίας πυκνώνει τα ταξίδια του πέραν του Ατλαντικού, αφού διατηρεί διαμέρισμα (το οποίο φημολογείται ότι αγόρασε περί τα 7.565.000 δολάρια)σε κτίριο που διαχειρίζεται ο Αντρέ Μπαλάζ, ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς κτηματομεσίτες.Αντί λοιπόν να κάνει το Αθήνα – New York… Κολιάτσου – Παγκράτι, ο νεαρός εφοπλιστής αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα «απέναντι», ώστε να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του. Η κίνησή του αυτή, για όσους τον γνωρίζουν καλά, σημαίνει ότι ο Ηλίας μάλλον βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του με την πανέμορφη Λίζα και δεν αποκλείουν σύντομα να παραλάβουν το προσκλητήριο του γάμου τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Σάρρας συμπεριλαμβανόταν στη λίστα με τους περιζήτητους εργένηδες, είναι γοητευτικός,αγαπά τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικα μέρη και την καλή ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...