Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Ολα τα λεφτά» ήταν ο… Ιβάν!

Ο Σαββίδης για Δώνη και Αθήνα.

Γύρισε σελίδα. Ο Χουμπ Στέφενς παρουσιάστηκε επίσημα χθες και ανέλαβε τυπικά τα ηνία του ΠΑΟΚ, αλλά «όλα τα λεφτά» ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για δύο ώρες και ο Ολλανδός τεχνικός πέρασε στο περιθώριο!

Το μεγάλο αφεντικό του «Δικεφάλου του Βορρά» αποκάλυψε την πρόταση που έκανε στον Ροναλντίνιο και απορρίφθηκε, όπως και τις προσπάθειες να φέρει στην Τούμπα τους Μπερμπάτοφ ή Ντρογκμπά χωρίς επιτυχία: «Εχω κάνει προσπάθειες να φέρω στη Θεσσαλονίκη ενδιαφέροντες παίκτες κι έχετε ακούσει ότι είχα συζητήσεις με Μπερμπάτοφ, Ντρογκμπά, Ροναλντίνιο. Λένε, γιατί να έρθουν στην Ελλάδα, αφού είναι το ποδόσφαιρο σε τέτοια κατάσταση; Κατέθεσα πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ στον Ροναλντίνιο να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελε καν να συζητήσει. Δεν έχουμε καν καλά γήπεδα στην Ελλάδα».

Ο «καταιγισμός» Σαββίδη συνεχίστηκε με την υπόθεση Δώνη: «Τον προσέλαβε ο Βρύζας, αυτόν θα μπορούσατε να ρωτήσετε. Στον Δώνη είπα “αν δεν κερδίσεις το Κύπελλο, θα σε απολύσω”. Ολη τη χρονιά είχα μιλήσει με τον Δώνη μία ώρα. Για μένα δουλεύουν 17.000 άνθρωποι και κανένας δεν χρειάστηκε να έρθει με τον δικηγόρο του, όπως εκείνος. Ηταν έκπληξη, είχα μεγάλη υπομονή. Κατηγορούσε τους φιλάθλους ότι βρίζουν τη μάνα του. Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής. Τι να κάνω; Να τους κλείσω το στόμα; Ο Δώνης δεν ήταν κακός άνθρωπος, αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει άλλο προπονητή».

Για τα χρέη και τα οικονομικά του ΠΑΟΚ είπε: «Πρέπει να επενδύσουμε περίπου 20 εκατ. ευρώ στο υπάρχον γήπεδο. Εγινε μεγάλη επένδυση και από τα 15 εκατ. ευρώ που μπήκαν, πολλά έπρεπε να πάνε σε χρέη. Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει σχεδόν 9 εκατ. Φόρους. Σήμερα, καταλαβαίνοντας την πολύ δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα, χιλιάδες συνταξιούχοι δεν παίρνουν καλή σύνταξη, δεν ζητάω λεφτά. Προτείνω 11,5 εκατ. ευρώ. Αν το κράτος χρεοκοπήσει τον ΠΑΟΚ, δεν παίρνει ούτε 11, ούτε τα άλλα 9 εκατ. που είπα πριν. Εγώ λέω να πάρουν 11,5 κι εγγυώμαι κάθε χρόνο άλλα 10 εκατ. ευρώ. Αλλά υπάρχουν προβλήματα με την τρόικα. Αν δεν έχουμε διάλογο, υπάρχει το παράδειγμα της ΑΕΚ. Μπορούν να καταστρέψουν την ομάδα και νομίζω ότι υπάρχει μια πολιτική πονηριά: ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλει ένα δυνατό ΠΑΟΚ. Υπήρχαν πάντα οι ομάδες της Αθήνας κι ομάδες περιφερειακές, όπως ο ΠΑΟΚ. Εξαιτίας αυτής της πολιτικής οι πρόγονοί μας έχασαν την Κωνσταντινούπολη. Νομίζουν ότι Ελλάδα είναι η Αθήνα. Γιατί να πληρώσω για 32 εκατομμύρια; Επειδή ο Σαββίδης μπορεί να πληρώσει; Ας πάρουν τα λεφτά από την ΑΕΚ και μετά να χτυπήσουν τη δική μας πόρτα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ


«Αν δεν πάει καλά, θα τον στείλω στο σπίτι»

Η παρουσίαση του Χουμπ Στέφενς πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το ίδιο συνέβη και με το μήνυμα που έστειλε από… νωρίς στον Ολλανδό τεχνικό ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ανέφερε ότι, αν κάτι δεν πάει καλά στην πορεία, δεν θα διστάσει να τον απομακρύνει («Οι κανόνες μου είναι ότι, αν δεν μπορεί να πετύχει το πρωί τον στόχο, το βράδυ θα είναι σπίτι του»).

Ο Στέφενς υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του λίγο πριν από την παρουσίασή του και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να απαντάμε στις προκλήσεις. Πάντα έπαιρνα ρίσκο και δεν νομίζω ότι αυτό είναι πολύ μεγάλο. Εχω πολύ μεγάλη υποστήριξη από όλους. Θέλουμε να είμαστε μια οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα σωματεία που επιβραβεύουν την εργασία. Οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν. Το γήπεδό μας πρέπει να γίνει ένα φρούριο, ένα κάστρο απόρθητο για τους αντιπάλους. Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ ταιριάζουν με τις δικές μου. Εχουμε πολλή δουλειά σε μικρό χρονικό διάστημα, γιατί πρέπει να φτιάξουμε ρόστερ».


Θέλει να αποκτήσει τον λιμένα

Ο Σαββίδης αναφέρθηκε στις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, με τον λιμένα Θεσσαλονίκης στο στόχαστρο, για να δείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμα κι εκεί: «Είπα στον Σαμαρά ότι θέλω να αγοράσω τον λιμένα Θεσσαλονίκης. Είμαι έτοιμος να υπογράψω μια συμφωνία, θα πληρώσω 50 εκατ. ευρώ παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά φοβούνται να το ελέγξουν, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο έγινε με το προπονητικό κέντρο. Λένε “είμαστε έτοιμοι” και ξαφνικά αρχίζουν διαπραγματεύσεις. Βάλτε τους όρους σας και εμείς θα πάμε το θέμα παρακάτω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μετράει τα λεφτά που υπάρχουν στην τσέπη μου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...