Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Τετάρτη 26/6/2013

ΚΡΙΟΣ: Αντιφατική θα χαρακτήριζε κάποιος τη συμπεριφορά σας σήμερα, καθώς οι επιθυμίες σας συγκρούονται με τη λογική σας αντιδράτε σπασμωδικά. Ετσι κανένας δεν μπορεί να σας καταλάβει και μπορούν να προκληθούν παρεξηγήσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή στην οικογένειά σας, καθώς είναι ο περισσότερο ευάλωτος τομέας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευχέρεια λόγου που έχετε αποτελεί μια ισχυρή δύναμη επιρροής στο περιβάλλον σας, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και θα μπορέσετε να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Προς όφελός σας είναι να κρατήστε διπλωματική στάση και να αποφύγετε να πιέζετε καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακτινοβολείτε στο περιβάλλον σας και σας είναι πολύ εύκολο να κερδίσετε την προσοχή και τη συμπάθεια των γύρω σας. Μη σκαλίζετε όμως θέματα που αφορούν το παρελθόν και φροντίστε να είστε διακριτικοί προκειμένου να διατηρήσετε τις θετικές εντυπώσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Δεν χρειάζεται να εκφράζετε τις ανασφάλειές σας στον σύντροφό σας, καθώς η υπερευαισθησία σας σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές. Ετσι, ακόμα κι αν έχετε δίκιο, βγαίνετε χαμένοι. Κατά συνέπεια είναι απαραίτητο να θέσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας, ώστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Μετά τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας εκφράζει πραγματικά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, καθώς σήμερα λειτουργεί ιδιαίτερα έντονα και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα όνειρά σας, γιατί μπορεί να αποδειχθούν προφητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε την άνεση να εκφράσετε ελεύθερα και με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και να ενθουσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη θα μπορέσετε να διασκεδάσετε μαζί και να περάσετε ονειρικές στιγμές. Μην αφήνετε τους φίλους να ανακατεύονται στη σχέση σας και μη μιλάτε πολύ για την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή ατμόσφαιρα είναι πολύ ρομαντική και προδιαθέτει για τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σας. Αν ασχολείστε με κάποια τέχνη, η μέρα θα σας προσφέρει έμπνευση για κάτι όμορφο και διαχρονικό. Προσέξτε όμως τη σχέση με την οικογένειά σας. Είναι καλό να είστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε και ταυτόχρονα ευγενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ευχάριστες εκπλήξεις θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και θα σας εμπνεύσουν. Ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προχωρήστε μπροστά και η τύχη είναι με το μέρος σας. Οσοι ασχολείστε με πνευματικά ζητήματα να περιμένετε πως νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντονες και πολύ ερωτικές στιγμές σάς περιμένουν με τον σύντροφό σας αλλά είναι γεγονός πως δύσκολα αφήνετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν. Κάτι τέτοιο θα ωφελούσε τη σχέση σας και θα την εξέλισσε σε κάτι πιο όμορφο. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, καθώς οδηγεί σωστά τα βήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε ιδιαίτερα τη σχέση με τον σύντροφό σας, καθώς έχετε την τάση να είστε απότομοι και πεισματάρηδες μαζί του. Κάτι τέτοιο όμως σίγουρα δεν βοηθάει τα πράγματα. Τώρα είναι ευκαιρία να δείξετε πως διαθέτετε αυτοέλεγχο και στην πράξη. Πολύ καλές είναι πάντως οι προοπτικές όσον αφορά τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε έντονη την ικανότητα να καταλαβαίνετε τις προθέσεις των άλλων, οπότε μπορείτε να ρυθμίζετε ανάλογα τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας. Εκπέμπετε πολύ έντονη γοητεία και είναι πολύ πιθανόν να περάσετε πολύ όμορφα. Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να χαρείτε τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων, όμως καλό είναι να φανείτε συγκρατημένοι στα αισθηματικά σας. Εχετε δυνατή τάση για ανεξαρτησία που μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε πολύ εκρηκτική και απρόβλεπτη συμπεριφορά. Αυτό όμως δεν είναι προς όφελος της σχέσης σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...