Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προβλέψεις για 27/2

ΚΡΙΟΣ: Παρά το γεγονός ότι η συντομότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι η προτιμώμενη οδός, η πορεία σας μπορεί να μην είναι τόσο άμεση σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με την έκφραση των συναισθημάτων σας, γιατί μπορεί να έλκεστε περισσότερο από μια φαντασία παρά από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή ιδέα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι η ώρα να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας. Πρέπει να ασχοληθείτε και με πρακτικά ζητήματα και όχι μόνο με ιδεολογικά. Οι λύσεις που ζητάτε δεν έρχονται μόνες τους, πρέπει να κουνήσετε κι εσείς το χέρι σας και να αναλάβετε πρωτοβουλία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ονειρεύεστε την πιθανότητα επιτυχίας σας στον έξω κόσμο και οι φαντασιώσεις σας μπορούν να σας εμπνεύσουν να κάνετε σπουδαία πράγματα τώρα, ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση της εργασίας σας. Ωστόσο μπορεί να προκύψουν προβλήματα, αν δεν αποκτήσετε σύντομα επαφή με την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σχεδόν αδύνατον να κρατήσετε τα πόδια σας στο έδαφος σήμερα, επειδή το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα. Ευτυχώς η αισιοδοξία σας για το μέλλον σάς παρακινεί να κάνετε μεγάλα σχέδια. Αφεθείτε στις φαντασιώσεις σας, αλλά να θυμάστε ότι για να ζήσετε το όραμά σας πρέπει να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά. 

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχετε περίεργα συναισθήματα σήμερα, που είναι δύσκολο να τα κατανοήσετε. Μην πάρετε ριζικές αποφάσεις για τη ζωή σας τώρα, γιατί το πιθανότερο είναι ότι ξημερώνοντας η αυριανή μέρα θα έχετε μετανιώσει. Αφήστε λοιπόν το μυαλό σας να περιπλανηθεί, αλλά στη συνέχεια κάντε την αρχή για την επίτευξη των στόχων σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλετε να σας εκτιμούν και να σας σέβονται αυτοί που αγαπούν, αλλά η εικόνα που προβάλλετε σήμερα δεν είναι ο εαυτός σας. Προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας παίζοντας ένα ρόλο που διαφέρει από ό,τι πραγματικά είστε, όμως προσέξτε, γιατί θα βιώσετε μια δύσκολη κατάσταση εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς. 

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την τάση να συζητήσετε θέματα που δύσκολα γίνονται αντιληπτά, αλλά σήμερα δεν θα έχετε την ικανότητα να είσαστε σαφής σε αυτά που λέτε. Το να μοιραστείτε τα οράματά σας με λέξεις δεν τα κάνει και πραγματικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα με δημιουργικότητα και μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξαιρετικά όμορφα οράματα μπορεί να είναι η πηγή της έμπνευσής σας, ώστε να μοιράσετε χαρά ή να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης. Εχετε την τάση να ψάχνετε για μια οδό διαφυγής, ειδικά αν είστε ερωτευμένοι ή αν το αποφεύγετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δείτε τα πραγματικά γεγονότα, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άλλοι μπορεί να σας βλέπουν ως ένα ισχυρό άτομο, όμως αν εσείς έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας, τότε πραγματικά θα φαίνεστε μικρότερος και ανίσχυρος. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, αφού γνωρίζετε πολλά περισσότερα από ό,τι σας λέει η λογική σας, και χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Μπορεί να λάβετε μέρος σε μια φιλοσοφική συζήτηση ή να παρασυρθείτε σε ένα ταξίδι πνευματικής αναζήτησης. Μεταφυσικά θέματα σας φέρνουν σε επαφή με τις εσωτερικές διαστάσεις των ονείρων. Αποφύγετε να εξιδανικεύσετε το μέλλον, γιατί μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε δυσκολίες που δεν φανταζόσασταν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε τη δυνατότητά να διακρίνετε τι είναι σημαντικό και τι όχι. Τα μηνύματα από το υποσυνείδητό σας μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση, εάν δεν ταιριάζουν με ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας, αλλά μην αγνοήσετε την εσωτερική φωνή σας για πράγματα που πρέπει να ακούσετε. Κρατήστε την κριτική για αργότερα. 

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας λαμπρής καριέρας ή μιας σοβαρής σχέσης. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, αντιθέτως προσπαθήστε να ηρεμήσετε και χαλαρώσετε. Μην επιδιώκετε σε όλα το τέλειο, είστε άνθρωποι και έχετε το δικαίωμα να κάνετε κι εσείς λάθη, όπως όλοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...