Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Κυριακή 30/6/2013

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κάνετε ακόμα και υποχωρήσεις, αν χρειαστεί, για να διαφυλάξετε την αρμονία στη σχέση σας. Μην προσπαθήσετε με την παραμικρή πρόκληση να περάσετε στην αντεπίθεση, καθώς ο μόνος χαμένος θα είστε εσείς. Φανείτε σοβαροί και κρατήστε την ψυχραιμία και στον επαγγελματικό τομέα, αφού και εκεί δεν θα λείψουν οι προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στην υπομονή, την εξυπνάδα και την έμπνευση που σας χαρακτηρίζει καταφέρνετε να ξεπερνάτε με επιτυχία τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον μπορούν να υλοποιηθούν αλλά με αργούς ρυθμούς. Κάποια ευχάριστα νέα που θα αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να αποφύγετε άσκοπες αντιπαραθέσεις στον αισθηματικό τομέα με οδηγό το μέτρο και την κοινή λογική. Οσοι είστε μόνοι σας μπορεί να κάνετε αρκετές γνωριμίες, όμως μην αφήσετε τον εαυτό σας να επιλέξει βιαστικά. Δώστε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας και αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει ο εγωισμός και το πείσμα σας να κυριαρχήσουν, καθώς μπορούν να πυροδοτήσουν αρκετές εντάσεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στη σχέση σας. Παραδεχθείτε και τα δικά σας λάθη και να έχετε πάντα υπ’ όψιν πως η ευγένεια και η ανεκτικότητα είναι πολύ ισχυρά προσόντα, ακόμα και αν διαφωνείτε σε κάτι.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε αρκετά όσα ακούτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καθώς δεν είναι όλα αλήθεια. Μπορείτε όμως χάρη στην εμπειρία σας να ξεχωρίσετε εύκολα την αλήθεια από το ψέμα και να αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενας ειλικρινής διάλογος με τον σύντροφό σας θα σας αφήσει πολύ ευχαριστημένους και θα βοηθήσει τη σχέση σας να εξελιχθεί περισσότερο. Οσοι είστε αδέσμευτοι έχετε ευκαιρία να κάνετε ποιοτικές γνωριμίες, με την προϋπόθεση να είστε άνετοι. Μην αφήνετε όμως εκκρεμότητες στα οικονομικά σας, προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς.

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχετε διάθεση για ιδιαίτερα έντονες δραστηριότητες και προτιμάτε να ασχολείστε με απλά πράγματα, που όμως σας γεμίζουν ουσιαστικά. Επιλέγετε τη συντροφιά ανθρώπων που ξέρετε καιρό, καθώς έχουν αποδείξει έμπρακτα την αξία τους. Προσέξτε όμως τον αυθορμητισμό σας, διότι ορισμένες εκφράσεις εύκολα μπορεί να θεωρηθούν ανάρμοστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχει έντονο παρασκηνιακό κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όμως χάρη στην έμφυτη διαίσθησή σας γνωρίζετε πώς να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Στην προσωπική σας ζωή δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για επικοινωνία και προτιμάτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και σας χαλαρώνουν ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές θα είναι οι προσκλήσεις που θα δεχτείτε από αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα και δεν θα ξέρετε πραγματικά τι να πρωτοδιαλέξετε. Σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά και θα αναζωογονηθείτε ψυχικά από την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα κυριαρχεί. Φανείτε όμως πολύ προσεκτικοί στα οικονομικά σας και αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι απαιτήσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι αρκετά πιεστικές. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εκραγεί, δεδομένου ότι οι μόνοι ζημιωμένοι στην πραγματικότητα θα είστε εσείς. Δείξτε συνέπεια και τυπικότητα αφήνοντας τα παράπονά σας για κάποια άλλη μέρα. Οι ευχάριστες στιγμές που θα περάσετε με τη σχέση σας θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε ψυχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείχνετε πολύ μεγάλη συνέπεια στις απόψεις και τα ιδεώδη σας, δεν είναι υποχρεωτικό όμως να συμφωνούν όλοι μαζί σας. Ακούστε και διαφορετικές απόψεις, αποφεύγοντας να εμπλακείτε σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Χάρη στη σύνεση και την προνοητικότητά σας μπορείτε να αποφύγετε αρκετά λάθη, ειδικά στον αισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να διασκεδάσετε παρέα με αγαπημένα φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Ενδέχεται να διακρίνετε υστεροβουλία σε κάποιους φίλους σας, αλλά η κοινή λογική σας είναι φύλακας άγγελος που θα καθοδηγεί σωστά τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, καλό είναι να αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...