Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Προβλέψεις για 9/3

ΚΡΙΟΣ: Παίρνετε την απόφαση να χαλαρώσετε αφήνοντας πίσω σας τους έντονους ρυθμούς που συνήθως ζείτε. Δεν έχετε όρεξη για πολλά και το να μείνετε σπίτι σάς φαίνεται καλή ιδέα. Εξάλλου, όλο και με κάτι θα καταπιαστείτε, με χαλαρή διάθεση. Αποφύγετε τις υπερβολές σε φαγητό και ποτό.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε έντονη ανάγκη να ξεφύγετε από τους καθημερινούς ρυθμούς. Μια σύντομη εκδρομή που να σας φέρει σε επαφή με τη φύση θα σας αναζωογονήσει. Θα έχετε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας για επικοινωνία και θα σας γεμίσουν ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράζοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σας μπορείτε να κερδίσετε τη συμπάθεια των γύρω σας με ευκολία. Οσον αφορά τα αισθηματικά σας, μια τέτοια πρωτοβουλία θα σας ανταμείψει με το παραπάνω. Βασιστείτε στη διαίσθηση σας και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαισθητική σας ικανότητα είναι ο φύλακας και ο οδηγός σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και είναι σίγουρο πως θα ωφεληθείτε σε όλα τα επίπεδα. Ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε σπίτι μαζί με τους δικούς σας. Ετσι θα αποφορτιστείτε και θα νιώσετε ενδυναμωμένοι ψυχικά.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις για ό,τι σας απασχολεί. Χάρη στην αυτοπεποίθηση, τον σεβασμό και την οικειότητα που εμπνέετε στο περιβάλλον σας, θα πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας, καθώς είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονο παρασκήνιο επικρατεί στις κοινωνικές σας επαφές. Μην εμπιστεύεστε κανέναν, αντίθετα οχυρωθείτε με τη συμπεριφορά σας απέναντι σε οποιονδήποτε. Μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας και δώστε σημασία στα όνειρά σας, που μπορεί να είναι προφητικά.

ΖΥΓΟΣ: Περίεργο και παρασκηνιακό είναι το κλίμα γύρω σας. Από τη στιγμή που οι άλλοι δεν σας φανερώνουν τις αληθινές τους προθέσεις, σίγουρα δεν χρειάζεται να ξέρουν τις δικές σας. Μην είστε σίγουροι για τίποτε και φανείτε ιδιαίτεροι επιφυλακτικοί σε τυχόν καινούργιες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να κάνετε σήμερα πολύ αξιόλογες επαφές που να σας βοηθήσουν ουσιαστικά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τραβάτε την προσοχή χάρη στην πολύ καλή επικοινωνιακή σας ικανότητα, οπότε δεν είναι τυχαίο ότι όλοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα λόγια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστες εξελίξεις στο φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον αναμένονται σήμερα. Κι εσείς όμως θα γίνετε πηγή χαράς για τους γύρω σας. Οσον αφορά τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας, κινηθείτε με περίσκεψη, καθώς η πληθωρική σας φύση μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σας, καθώς θα συναντήσετε κλίμα ασυνεννοησίας από την πλευρά του συντρόφου σας. Να είστε έτοιμοι για υποχωρήσεις, όταν χρειαστεί. Η υπομονή και η διαλλακτικότητα είναι τα ισχυρά σας εφόδια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Δεν είστε σε θέση να εκφραστείτε συναισθηματικά, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Ετσι έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με πρακτικά, καθημερινά ζητήματα που μπορείτε να τα φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Προσέξτε τις υπερβολές στη διατροφή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα ακούσετε μια πολύ σημαντική είδηση, την οποία περιμένετε εδώ και καιρό και θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Χάρη στην επικοινωνιακή σας διάθεση μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή να ζητήσετε κάποιου είδους βοήθεια ή χάρη. Η ανταπόκριση θα είναι θετική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...