Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Τετάρτη 10/7/2013

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη ευνοεί στα περισσότερα από τα σχέδιά σας, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα είστε ακαταμάχητοι, καθώς η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Προσέξτε μόνο τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργες φαίνονται οι σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς συναντάτε αντιδράσεις που δεν περιμένατε. Δεν χρειάζεται να επιμένετε πεισματικά στις απόψεις σας κι αν έχετε κάνει λάθη, καλό θα ήταν να τα παραδεχτείτε. Ετσι ανοίγετε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και η αεικίνητη φύση σας μπορεί να σας οδηγήσει να επισκεφτείτε μέρη όπου δεν έχετε βρεθεί στο παρελθόν. Θα αισθανθείτε πολύ ωραία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γεμίσει ψυχικά και θα σας καλύπτει στο επικοινωνιακό κομμάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσον αφορά τα οικονομικά σας, οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν προσφέροντας σας ικανοποιητικά κέρδη, ενώ ένας καλός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα έξοδά σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία είναι ενισχυμένη, οπότε κανένας δεν μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα.

ΛΕΩΝ: Αναμφίβολα είστε ο κυρίαρχος της μέρας! Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να φτάσετε χωρίς κόπο στους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας η εύνοια είναι μεγαλύτερη και θα εκπλαγείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ενώ όσοι είστε μόνοι θα συναντήσετε άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονο προσκήνιο επικρατεί στις κοινωνικές σας επαφές και καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Εσείς πάντως με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σας οχυρώνεστε απέναντι σε οποιαδήποτε περίπτωση. Μην εξωτερικεύετε τις βαθύτερες σκέψεις σας και δώστε σημασία στα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εντονα συντροφικοί ως άτομα, σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθείτε με καλούς σας φίλους. Μπορείτε να το καταφέρετε και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Πολύ καλή ημέρα είναι η σημερινή και για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς διακρίνεστε για την απόδοση και τις ικανότητές σας στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ασχολείστε με πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και δυστυχώς σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και προσπαθήστε να βάλετε γερές βάσεις για τη μελλοντική σας πορεία. Το ερωτικό σας ένστικτο είναι δυνατό, καλό θα ήταν λοιπόν να εκτονωθείτε δημιουργικά σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή μέρα για όσους σπουδάζετε ή είστε εκπαιδευτικοί, καθώς χάρη στις δυνατότητές σας κερδίζετε πολύ θετική κριτική για τις προσπάθειές σας. Αν νιώσετε την ανάγκη να πάτε κάπου όπου δεν έχετε ξαναπάει ή αν θέλετε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, μπορείτε να το κάνετε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είστε εργατικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ετσι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον όλοι σάς εκτιμούν και σας σέβονται. Και σήμερα θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις και μπορείτε να βάλετε σταθερά θεμέλια για την επαγγελματική σας εξέλιξη, με την προϋπόθεση πως θα είστε υποχωρητικοί, όταν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενώ έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, δυστυχώς δεν βρίσκουν σύμφωνο τον σύντροφό σας. Κάντε υπομονή, γιατί μια αντιπαράθεση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, αποφύγετε όμως τις υπερβολές σε φαγητό και ποτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Χάρη στη γλυκύτητα και την ευγένειά σας εύκολα κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων. Ετσι οι συνάδελφοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ευκολότερα τους στόχους σας. Η μέρα είναι επίσης ιδανική για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά και τον χώρο όπου ζείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...