Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Σεξ μέσω διαδικτύου για φίλους

Χιλιάδες Ελληνες χρησιμοποιούν καθημερινά την ιντερνετική εφαρμογή μέσω του Facebook για να βρουν -με εχεμύθεια- ερωτικό σύντροφο.

Ο Δημήτρης, παλιός συμμαθητής από το λύκειο, ο Νίκος, φίλος του αδελφού μου, ο Αλέξανδρος που τα είχε κάποτε με την ξαδέλφη μου και ο Χρήστος, ξάδελφος της κολλητής. Τι κοινό μπορεί να έχουν όλοι αυτοί; Η απάντηση κρύβεται σε μια νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή στο Facebook, το «Bang with friends» (όπως αναφέρεται στην αμερικανική αργκό η σεξουαλική επαφή με φίλους).

Eτσι, μετά το δημοφιλές site Ashleymadison.com, το οποίο, όπως αποκάλυψε η «Espresso» σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της την Παρασκευή 5 Ιουλίου, έχει ανοίξει τις πύλες του στην Ελλάδα εδώ και πέντε μήνες προσφέροντας σε περισσότερους από 50.000 δεσμευμένους την τονωτική συνταγή της… απιστίας, η νέα εφαρμογή «Bang with the friends» ήρθε για να κάνει ακόμη πιο πικάντικη τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.

Ουσιαστικά βάζει τέλος σε κάθε απωθημένο, εκπληρώνει ανεκπλήρωτους έρωτες, ενώ δίνει την ευκαιρία σε όποιον δεν θέλει να περάσει τη νύχτα του με έναν άγνωστο να ικανοποιήσει τα πάθη του με ένα πρόσωπο οικείο: έναν φίλο, έναν γείτονα, κάποιον από τα παλιά. ακόμη και από τον χώρο εργασίας… Το «όχι πια σεξ, μόνο φίλοι» έχει περάσει πια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, καθώς το «σεξ με φίλους», που ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου, μετράει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες. Από αυτούς οι 200.000 κατάφεραν να απολαύσουν λίγες ώρες ηδονής με κάποιον γνωστό τους. Μάλιστα εκατοντάδες Ελληνες βρήκαν μέσω της εν λόγω εφαρμογής τον άνθρωπο που κάποτε είχαν βάλει στο μάτι, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να τον πλησιάσουν. Με έναν «κλικ», λοιπόν, τον έφεραν όχι μόνο κοντά τους αλλά και στο κρεβάτι τους.225j985k96k859

Οι επιρρεπείς στις «περιπέτειες» Ελληνες σεργιανίζουν καθημερινά στο site του «Bang with the friends», όχι μόνο μέσω του υπολογιστή τους αλλά και από το κινητό τους, αποδεικνύοντας ότι όσο κι αν η οικονομική κρίση τούς χτύπησε την πόρτα και την… τσέπη, δεν κατάφερε να τους αποσπάσει την προσοχή από το σεξ.

Το «σεξ με φίλους» είναι μια εφαρμογή την οποία, όποιος επιθυμεί, ανεβάζει χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook. Επειτα όλα ακολουθούν το ροζ μονοπάτι της πρόσκαιρης ευτυχίας. Αφού ο χρήστης του κάνει set up στην εφαρμογή, του βγάζει όλους τους φίλους του. Επιλέγει όμως μόνο του αντίθετου φύλου (έτσι αποκλείει από το ερωτικό παιχνίδι τους ομοφυλόφιλους). Αν είναι γυναίκα, προβάλλει όλους τους άντρες.

Η συνέχεια είναι στο χέρι του χρήστη. Διαλέγει με ποιον θα ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά και τον κλικάρει. Του κάνει «bang» γνωστοποιώντας του ουσιαστικά τις επιθυμίες του. Η κίνησή του αυτή όμως δεν φαίνεται στο profile του, αλλά ούτε στο profile του ανθρώπου που έχει επιλέξει, για λόγους ασφαλείας και προπάντων διακριτικότητας. Για να ενημερωθεί ότι είναι ο «τυχερός» πρέπει να ανεβάσει και αυτός την εν λόγω εφαρμογή και να κάνει επίσης «bang». Οι διαχειριστές της σελίδας τότε θα στείλουν και στους δύο e-mail, μέσω των οποίων θα ενημερώνουν ότι έγινε «mutch». Οτι τα αισθήματα είναι αμοιβαία και ότι μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Να μιλήσουν μεταξύ τους και να ορίσουν, εφόσον το επιθυμούν, ερωτικό ραντεβού. Μετά το σεξ ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του και επιστρέφει στην καθημερινότητά του. «Η αρχή της σεξουαλικής επανάστασης. Bang με φίλους. Μοιραζόμαστε τα πάντα» είναι το μότο της σελίδας.

Οι τρεις φοιτητές κολεγίου

Η σεξουαλική εφαρμογή, την οποία ήδη φαίνεται πως έχουν λατρέψει οι Ελληνες, εμφανίστηκε τον Ιανουάριο του 2013. Οι τρεις δημιουργοί της (έχουν κρατήσει την ανωνυμία τους) είναι φοιτητές κολεγίου και όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι στους χρήστες: «Τη δημιουργήσαμε μόλις σε δύο ώρες. Σκοπός μας είναι η διακριτική συζήτηση και το σεξ με το όλο το κοινωνικό σου δίκτυο. Θέλαμε να είναι απλό». Και προσθέτουν: «Βλέπεις φίλους και επιλέγεις πιθανά bang. Μετά ενημερώνεσαι μέσω e-mail και ξεκινάς το φιλικό σεξ».

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει ήδη προκαλέσει θόρυβο στην Αμερική αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι προβάλλει τα αίσχη και δίνει την ευκαιρία σε σεξουαλικά αρρωστημένους ανθρώπους να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν απασχολεί καθόλου τους δημιουργούς, οι οποίοι κάνουν λόγο για σεξουαλική επανάσταση και σεξουαλική ελευθερία. Μάλιστα ένας εξ αυτών δεν διστάζει να μοιραστεί με τους χρήστες τις δικές του εμπειρίες. «Με την άδεια της κοπέλας μου, την οποία και γνώρισα μέσω της εφαρμογής, έχω κάνει bang σε αρκετές γνωστές, οι οποίες και ανταποκρίθηκαν. Η συνέχεια είναι γνωστή…»

Το «Bang with the friends» είναι διαθέσιμο και από κινητό τηλέφωνο, μέσω android market (google play). Ετσι, ακόμη και από την παραλία, ο χρήστης μπορεί να μπει στη λίστα του και να αναζητήσει τον τέλειο εραστή, τον φίλο ή τη φίλη που θα περάσει μαζί του λίγες ώρες.

Φόβοι για χρήση από ανηλίκους

Το γεγονός ότι στο Facebook δεν περιπλανώνται μόνο ενήλικοι αλλά και παιδιά, που έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ, προκαλεί εύλογα ανησυχία και προβληματισμό για το πόσο ασφαλής είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή. Οι τρεις φοιτητές πάντως ισχυρίζονται ότι για να γίνει κάποιος χρήστης πρέπει να έχει ισχυρό profile. Δηλαδή να έχει προσωπικές του φωτογραφίες, πληροφορίες για τη γέννησή του, την οικογενειακή του κατάσταση, το φύλο του και κυρίως να έχει αρκετούς φίλους. «Ολα τα προφίλ ελέγχονται για να διασφαλιστεί στον μέγιστο βαθμό ότι οι χρήστες είναι άτομα ενήλικα, συνειδητοποιημένα, που απλώς θέλουν να κάνουν σεξ με φίλους» σημειώνουν οι φοιτητές και προσθέτουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ούτε ένα παρατράγουδο. «Είναι ένας απολύτως ασφαλής τρόπος για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και να κάνεις μαζί του σεξ χωρίς να μπλέξεις. Χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό. Οι μόνοι που γνωρίζουν για το bank είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι: το ζευγάρι» καταλήγουν.

Πάντως οι ομοφυλόφιλοι κατηγορούν την εν λόγω εφαρμογή ότι προωθεί τον σεξουαλικό ρατσισμό. Και αυτό διότι όταν κάποιος σετάρει την εφαρμογή, ταυτόχρονα του έρχεται η λίστα με τους φίλους του, οι οποίοι όμως ανήκουν στο αντίθετο φύλο. Ετσι αν κάποιος gay θελήσει και αυτός να περάσει μια ερωτική βραδιά με κάποιον του ίδιου φύλου, είναι αδύνατον.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...