Έλενα: This is woman

Πανέμορφη, εντυπωσιακή και σκληραγωγημένη. Αυτή είναι η Ελενα Ξυδιά, η Σπαρτιάτισσα καλλονή, που μπορεί να μην κατέχει την... τέχνη του πολέμου (όπως οι ηρωικοί πρόγονοί της), αλλά γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να παροπλίζει και να εξουδετερώνει τους άνδρες γύρω της... με μια και μόνο ματιά.

Το εκρηκτικό μοντέλο δεν ανήκει στις κοπέλες που περνούν ατελείωτες ώρες στα γυμναστήρια προκειμένου να διατηρούν σε φόρμα το κορμί τους, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή της.

Η είσοδος της Ελενας στο λαμπερό κόσμο της μόδας ήταν πραγματικά θριαμβευτική και παρά το γεγονός πως ασχολείται μόλις λίγα χρόνια, έχει καταφέρει να αναδειχθεί και να διαπρέψει. Μάλιστα, όταν δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1, ουσιαστικά άνοιξε διάπλατα τις πόρτες μιας μεγάλης καριέρας, με αποτέλεσμα σήμερα να δέχεται... βροχή τις δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις. Αλλωστε, μια από τις φήμες που την ακολουθούν είναι αυτή που μιλά για την εκπληκτική της συνέπεια και τον επαγγελματισμό της.