Δήμητρα: Wild thing


Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε πως το καταπράσινο νησί της Σάμου φημίζεται μόνο για τις εκπληκτικές παραλίες του και τα παγκοσμίου φήμης κρασιά τoυ, τότε αρκεί μια ματιά στις φωτογραφίες της εκρηκτικής Δήμητρας Φουντεδάκη για να διαπιστώσετε πως οι κάτοικοι του «νησιού του Πυθαγόρα» έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι και για τις πανέμορφες κοπέλες του τόπου τους.

Η εντυπωσιακή Δήμητρα είναι μόλις 18 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ωστόσο, έχει ήδη κατακτήσει την καρδιά και το μυαλό των ανθρώπων του χώρου και μάλλον δίκαια θεωρείται ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα στο λαμπερό κόσμο της μόδας.

Με χαμόγελο και βλέμμα που... αφοπλίζουν, η sexy Δήμητρα μας λέει ότι «από μικρή ονειρευόμουν πως κάποια μέρα θα ασχοληθώ με το modeling. Με συναρπάζουν τα φώτα και η λάμψη που εκπέμπει ο χώρος, αν και η δουλειά μας προϋποθέτει αρκετό τρέξιμο και κούραση. Παρ’ όλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα μιας σκληρής μέρας είναι αυτό που με γεμίζει ικανοποίηση και με κάνει να αισθάνομαι όμορφα».

Αυθόρμητη, super sexy και δυναμική, η ξανθιά καλλονή ονειρεύεται να κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο που τόσο αγαπάει, ενώ δεν διστάζει να μας αποκαλύψει πως «μου αρέσουν τα… άγρια concept. "Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι συναρπαστικό και πραγματικά τολμηρό".