Μαρία η αισθησιακή!Η φωνή της εδώ και αρκετό καιρό είναι γνώριμη σ’ όσους έχουν μόνιμα κολλημένη τη βελόνα του ραδιοφώνου τους στη συχνότητα του Radio DJ.

Για τη Μαρία Κορινθίου, όμως, οι επαγγελματικές ενασχολήσεις δεν σταματούν εδώ, μια και ως ηθοποιός έχει καταφέρει να γοητεύσει πολλούς. Οι εμφανίσεις της στη σειρά «Singles» δεν πέρασαν απαρατήρητες, το αντίθετο μάλιστα, καθώς η ίδια απέδειξε πανάξια πως διαθέτει το κατάλληλο «πακέτο»: σούπερ εμφάνιση και υποκριτικό ταλέντο.

Η περιήγησή της στο χώρο της showbiz ξεκίνησε από την Αμερική, όταν πήγε εκεί σε ηλικία 28 ετών για να σπουδάσει τηλεόραση - κάτι, βέβαια, που τη βοήθησε αρκετά σ’ αυτό που κάνει σήμερα. Αν και δεν θέλει με τίποτα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ (ας μας επιτρέψει να έχουμε διαφορετική γνώμη), η Μαρία κάθε φορά που μπαίνει σ’ ένα φωτογραφικό στούντιο μεταμορφώνεται στη μούσα του εκάστοτε φωτογράφου. Από την άλλη, δεν έχει αφήσει κανέναν άντρα παραπονούμενο, μια και οι αισθησιακές της φωτογραφήσεις έχουν περάσει στην ιστορία!