Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Όλα για τους φτωχούς

Η Στανίση διοργανώνει bazaar με τα ρούχα που έχει φορέσει στις πίστες και τα χρήματα θα δοθούν σε άπορες οικογένειες

Η Κατερίνα Στανίση είναι μεγάλη καρδιά! Το καταλαβαίνει κανείς αμέσως όταν τη γνωρίσει, το νιώθει στα τραγούδια της, το διακρίνει στο μελαγχολικό της βλέμμα. Αυτή τη φορά η λαϊκή τραγουδίστρια κάνει το ένα βήμα παραπάνω, ανοίγει την ντουλάπα της και προσφέρει τα ρούχα που έχει φορέσει όλα αυτά τα χρόνια στην πίστα για ένα και μόνο σκοπό: για να ανακουφίσει οικονομικά οικογένειες που αυτή τη δύσκολη εποχή δοκιμάζονται. Η Κατερίνα Στανίση θα διοργανώσει bazaar με τις βραδινές δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τους ανθρώπους που περνούν δύσκολα.

«Εδώ και χρόνια σκέφτομαι τι να κάνω όλα αυτά τα ρούχα που έχω φορέσει κατά καιρούς στις πίστες. Αποφάσισα, επειδή οι καιροί είναι πολλοί δύσκολοι και εγώ πολλά χρήματα δεν έχω για να βοηθήσω, να κάνω ένα μεγάλο bazaar με τα φορέματά μου και όλα τα έσοδα να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη», δήλωσε η τραγουδίστρια στην «Espresso» με τη χαρακτηριστική «βαθιά» φωνή της. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, τα συγκεκριμένα ρούχα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη, αλλά ο σκοπός για τον οποίο θα τα διαθέσει είναι ιερός.

Η αξία

«Πρόκειται για συλλεκτικά φορέματα, τα οποία έχουν τεράστια αξία. Για μένα έχουν και συναισθηματική, βέβαια, γιατί το καθένα από αυτά έχει τη δική του ιστορία και κάθε φορά που το βλέπω θυμάμαι και τις ανάλογες καταστάσεις. Οι τουαλέτες είναι σχεδόν καινούργιες και έχουν την υπογραφή πολύ γνωστών οίκων, όπως Versace, Αrmani, Dolce & Gabbana, Paco Rabbane, Valentino, Chloe, Gianfranco Ferre. Μερικά μάλιστα είναι αγορασμένα κατευθείαν από το εξωτερικό. Φυσικά υπάρχουν και φορέματα Ελλήνων σχεδιαστών, όπως του Πάρη Βαλταδόρου, του Μιχάλη Ασλάνη και πολλών ακόμα. Αρκεί να σας πω ότι μερικά από τα ρούχα είναι με τις ταμπέλες ακόμα».

Το τηλέφωνό της δεν σταματάει να χτυπάει, μας λέει η Κατερίνα, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που την καλούν για να της ζητήσουν δουλειά. Οταν -τις περισσότερες φορές- δεν μπορεί να βοηθήσει, στεναχωριέται.

Η βοήθεια

«Οσες φορές μπορούσα όχι μόνο τώρα με την κρίση -γιατί πάντα υπήρχαν δυσκολίες- βοηθούσα, είτε δίνοντας χρήματα είτε με το να προτείνω κάποιον σε μια δουλειά. Αλλος ένας λόγος λοιπόν που θέλω να το κάνω αυτό το bazaar είναι επειδή το τηλέφωνό μου χτυπάει ασταμάτητα από ανθρώπους που τους ξέρω και μου ζητούν δουλειά σε οποιοδήποτε πόστο, αλλά δεν μπορώ να τους βοηθήσω».

Είναι η πρώτη φορά που παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι τέτοιο, γι’ αυτό ζητάει τη βοήθεια οποιουδήποτε θα μπορούσε να της επισημάνει κάποια πράγματα ή ακόμη και να σταθεί δίπλα της στο όλο εγχείρημα.

«Δεν γνωρίζω ακριβώς τη διαδικασία, γι’ αυτό αν κάποιος θέλει να προσφέρει βοήθεια από καρδιάς, θα είναι καλοδεχούμενος. Χρειάζεται να το πάρουμε σοβαρά γιατί κάποιοι άνθρωποι υποφέρουν και πρέπει να είμαστε εκεί γι’ αυτούς, και όχι να ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτό μας».

Η πρεμιέρα

Παράλληλα με την οργάνωση του bazaar η Κατερίνα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Παρασκευής, για το πρόγραμμα που έχουν φτιάξει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Με τον Γιώργο έχουμε συνεργαστεί ξανά στη Θεσσαλονίκη και είχαμε περάσει φανταστικά όχι μόνο από θέμα κόσμου, αλλά κυρίως γιατί ως συνάδελφος είναι “κύριος”».

Σάσα Σταμάτη

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...