Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Σάββατο 7/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Μην ανοιχτείτε οικονομικά και βάλτε πρόγραμμα στα σχέδιά σας, γιατί η αντιφατικότητά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους, αλλά και να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε με την εντελώς αντίθετη τακτική την οποία μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη συμβουλή για να πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε -για μία φορά έστω- με δυναμισμό, γιατί αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί προκειμένου να ξυπνήσετε το φιλότιμο κάποιων, δεν θα λυθεί η ανασφάλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια προκειμένου να κάνετε καινούργιες επαφές και διασυνδέσεις, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε αυτούς που σας την έδωσαν ούτε αυτούς που σας στήριξαν μέχρι τώρα.

ΛΕΩΝ: Για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις σας πρέπει να πλησιάσετε τους συνανθρώπους σας και να αποκτήσετε οικειότητα μαζί τους ώστε να γίνουν καλύτερες οι συνδιαλλαγές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η φιλοδοξία σας να ανεβείτε στην ιεραρχία είναι μεν καλή, αλλά υπάρχει και η αξιοκρατία, οπότε κάποιοι θα καταλάβουν την πρόθεσή σας να τους χρησιμοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί όσο και αν κρύβεστε πίσω από ευγένειες, η εγωιστική σας διάθεση πλήττει τις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, το μόνο που σας συμφέρει, είναι να υπάρχει ευχάριστο κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καινούργιες ιδέες σας είναι ικανές να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τα λάθη και να βγείτε από πάνω, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να φτάσετε στα όριά σας και να τα υπερβείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν σας αρέσει να δημιουργείτε σενάρια και να καλλιεργείτε καταστάσεις που σας εξυπηρετούν, φροντίστε να αφορούν τις δικές σας ενέργειες και όχι των άλλων, γιατί έτσι θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να συμβουλευτείτε ανθρώπους που σας αγαπούν, μια που οι σωστές διασυνδέσεις θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το χάος.

ΙΧΘΥΣ: Τα προβλήματα και τις καταστάσεις που σας αφορούν μπορείτε να τα αλλάξετε, όμως τους ανθρώπους όχι, γι’ αυτό είτε θα τους δεχτείτε όπως είναι είτε θα τους πείτε «αντίο».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...