Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Δευτέρα 9/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Περιορίστε τους φόβους σας που δρουν ανασταλτικά και περάστε στη δράση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια που ήδη υφίστανται από τον προηγούμενο μήνα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα κι αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνετε, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό είναι ευκαιρία να αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει για να ξεκινήσετε πιο άνετα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Είναι πιθανόν να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που πιστεύετε και να διχαστείτε ανάμεσα σε φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε πριν φτάσετε στο απροχώρητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διστακτικότητα που έχετε θα σας κάνει αρκετές φορές να θελήσετε να απομονωθείτε περιορίζοντας στο ελάχιστο συναντήσεις με άλλους προκειμένου να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε θλίψη, γιατί η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε είναι ικανή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε και το ξέρετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...